Presă: Van der Garde va concura pentru Sauber în 2015

de Daniel Popescu
Marti, 26.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Giedo van der Garde şi-a asigurat locul la Sauber pentru sezonul 2015, potrivit presei olandeze, care susţine că pilotul ar putea debuta la echipă chiar în acest an.

Sursele susţin că van der Garde are asigurat un loc de pilot titular şi că există o mică şansă ca pilotul în vârstă de 29 de ani să obţină promovarea încă din acest an.

Presa olandeza
Sauber poartă negocieri cu Esteban Gutierrez pentru sezonul următor, însă presa olandeză susţine că echipa elveţiană a stabilit deja numele unuia dintre piloţi.

Potrivit publicaţiei olandeze Algemeen Dagblad, pilotul de rezervă Giedo van der Garde a ajuns la un acord cu Sauber pentru a concura în sezonul 2015, prin prisma unui pachet financiar atractiv oferit de sponsorii săi.

"Sursele susţin că van der Garde are asigurat un loc de pilot titular şi că există o mică şansă ca pilotul în vârstă de 29 de ani să obţină promovarea încă din acest an", precizat sursa citată.

Sauber a acceptat propunerea lui van der Garde din cauza situaţiei dificile pe care o traversează din punct de vedere financiar, amplificată de faptul că Adrian Sutil a rămas în urmă cu plata contribuţiilor sponsorilor săi.

Între timp, presa internaţională anunţă că cei de la Caterham sunt interesaţi să-l înlocuiască pe kamui Kobayashi şi în următoarele curse, după ce în Belgia i-au oferit această oportunitate lui Andre Lotterer. Pe lista echipei britanice se află Carlos Sainz Jr şi Roberto Merhi, primii doi clasaţi în Formula Renault 3.5.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru