Primele date de lansare pentru monoposturile de Formula 1 din 2020: Ferrari în 11 februarie, Alpha Tauri în 14 februarie

de Daniel Popescu, Foto: Ferrari
Joi, 19.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va prezenta noul monopost pentru sezonul 2020 al Formulei 1 în 11 februarie, în timp ce Toro Rosso și-a schimbat numele în Alpha Tauri și va prezenta noul monopost în 14 februarie.

La mai puțin de trei săptămâni după încheierea sezonului 2019 al Formulei 1, echipele încep deja să-și facă planurile pentru campionatul de anul viitor.

Ferrari a fost prima echipă care a anunțat data de lansare a noului monopost, iar Scuderia își va prezenta noua armă de atac în 11 februarie.

Explicația este dată de necesitatea unor teste pe bancul de probe înainte de startul primei sesiuni de teste de pe circuitul de la Barcelona, care va avea loc în perioada 19-21 februarie și va fi urmată de o altă sesiune în perioada 26-28 februarie.

"Vom lansa monopostul foarte devreme. Motivul pentru care anticipăm lansarea este că trebuie să facem unele omologări pe bancul de probe înainte să mergem la Barcelona. Lansăm noul monopost în 11 februarie, dar avem un program intens înainte de testele de la Barcelona", a explicat Mattia Binotto, șeful Scuderiei.

Între timp, Toro Rosso a confirmat oficial schimbarea numelui în Alpha Tauri, conform unui anunț anterior.

Alpha Tauri este un brand de fashion lansat de compania-mamă Red Bull în 2016. În plus, echipa italiană a dezvăluit că va prezenta monopostul pentru sezonul 2020 în 14 februarie.

În anii precedenți, echipa de la Faenza obișnuia să prezinte monopostul chiar în prima zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, însă cel mai probabil acum va organiza un eveniment la Salzburg pentru a promova noul nume.

Via SkySports, RaceFans

Comentarii (7)

  • Costel
    multam fain D-lui Daniel Popescu pentru asocierea acestei stiri cu fotografia care-i cu siguranta cea mai reprezentativa nu doar pentru prezentul ferrari si categoric pentru viitorul scuderiei ci tocmai pentru bunul mers al F1 in ansamblu in sezoanele care vor urma si pentru care un premiu in cadrul International Photography Awards n-ar surprinde pe nimeni dintre aceia care nu glorifica subiectivismul atroce si malitiozitatea desantata fiindca in opinia mea nu-s suficiente nicimacar o mie de cuvinte pentru a-i venera sublimul profesionalism respectivului fotograf care o reusit sa imortalizeze nu doar autentica ierarhie in cadrul scuderiei si care evident ca-i consacra lui sebastian vettel rolul principal , acela de suveran al ferrari ci tocmai acea mixtura de competenta si naturalete , acel melanj de exaltare si pasiune care-i fac cu adevarat unici pe cei din maranello iar aparenta graba a lansarii monopostului 2020 nu face decat sa-mi confirme faptul ca setea de revansa asociata eliminiarii metehnelor monopostului sf90 fac din binomul binotto-vettel singurul pol de interes al marelui circ in sezonul viitor
    10 9
  • ovidiu15081982
    Alpha Tauri...ce nume de rahat !
    9 9
  • Doar mie mi se pare că Vettel stă într-o "poziţie nefirească" pe monopost?
    8 11
  • netam-nissan
    am inteles ca se lanseaza dar cand le putem si cumpara ??
    10 13
  • Costel
    netam-nissan ,

    automarket.ro nu-i pagina de web pentru straie , aici automobilismul sportiv ii cel care da tonul si implicit cel care face muzica iar daca interesul tau pentru vesminte ii nesatios is cu rugamintea sa manifesti atentie minimala pe viitor pentru a evita o astfel de situatie care chiar daca nu te compromite azi te aseaza musai intr-o postura stanjenitoare
    8 9
  • @costel
    Incep sa cred tot mai mult ca acest Costel e un om nebun, Mircea care acum doar face bascalaie pe seama Ferrari.
    Daniel doar a cautat o poza de grup cu Ferrari. Vettel e nedemn de echipa aia.
    11 13
  • nu inteleg de ce ranjesc fasolea toti din poza
    poate fiindca au aceleasi salarii babane desi au pierdut titlul?
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru