Prodrive, interesata sa concureze in F1 in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.04.2010
Prodrive s-ar putea inscrie in cursa pentru locul liber pe grila de start a Formulei 1 disponibil pentru sezonul 2011, potrivit unor informatii dezvaluite de publicatia Autoweek.

Federatia Internationala de Automoblism a redeschis procesul de selectie pentru al 13-lea loc pe grila de start, dupa ce USF1 Team a esuat in incercarea de a concura in Formula 1. Inscrierile se vor incheia in 15 aprilie si, pana in acest moment, nu exista informatii oficiale privind lista candidatilor.

Cu toate acestea, publicatia Autoweek sustine ca Prodrive, compania condusa de David Richards, este interesata sa participe in Marele Circ anul viitor, la fel ca si comnstructorul britanic Lola.

Atat Prodrive, cat si Lola au aplicat in 2009 pentru unul dintre cele 3 locuri disponibile in sezonul curent, insa FIA a respins in mod surprinzator aplicatiile, preferand echipele Hispania Racing, Virgin Racing si Lotus F1 Racing.

Via | Autoweek

Taguri: FIA, Prodrive

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    Prodrive si Lola, comparativ cu Virgin si Hispania... scuze dar ultimii ne pot parasii. Primii, au pedigree macar si chiar daca la inceput nu vor avea sanse, eu vor progresa ceva mai puternic decat Hispania si Virgin, sau asa cred eu.
    0 0
  • Sa vina domnul Richards cu Aston Martin
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru