Programul Ferrari în Bahrain: testarea noilor upgrade-uri şi fiabilitatea

de Daniel Popescu
Joi, 27.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a confirmat că în ultima sesiune de teste din Bahrain va introduce o serie de update-uri importante, iar un alt obiectiv este legat de parcurgerea unui număr cât mai mare de tururi.

Vom aduce principalele upgrade-uri în anumite stadii ale ultimei sesiuni.

Pat Fry
Director tehnic Ferrari
Ferrari a anunţat încă de săptămâna trecută că pregăteşte un update major pentru monopost în cadrul ultimei sesiuni de teste din Bahrain, care se desfăşoară de joi până duminică pe circuitul Sakhir din Bahrain.

Informaţiile au fost confirmate miercuri seară de directorul tehnic Pat Fry, care nu a oferit însă amănunte despre natura noilor componente.

"(Săptămâna trecută) am avut câteva componente noi pentru a verifica datele, dar nu le-aş numi upgrade-uri. Vom aduce principalele upgrade-uri în anumite stadii ale ultimei sesiuni", a declarat britanicul pentru publicaţia Autosport.

Esential 287 tururi a parcurs Ferrari in a doua sesiune de teste din Bahrain
Cel de-al doilea obiectiv al echipei pentru Bahrain este parcurgerea unui număr cât mai mare de tururi, întrucât programul de săptămâna trecută a fost bulversat de o defecţiune la telemetrie.
Echipa a parcurs 287 de tururi în sesiunea precedentă şi a ocupat locul patru într-un top al celor mai multe tururi efecuate, însă Mercedes şi Williams au depăşit uşor pragul psihologic de 300 de tururi.

"Da, avem un pic de recuperat. Întotdeauna încercăm să parcurgem cât mai multe tururi. Ar fi fost frumos să parcurgem 100 de tururi pe zi, dar nu am reuşit", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Ha,ha,ha...
    Sa nu faca "upgrade-uri" ca anii trecuti,cand toti progresau si ei ramaneau in urma,sa nu zic ca regresau !Sper sa nu aud iar de date eronate din tunelul de vant ca e deja penibil,sa vina sa testeze intr-un tunel de pe valea Oltului,ca poate ies datele ma exacte !?Cred ca s-au saturat si fanii scuderiei de "stangacia" cu tunelul de vant....
    15 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru