Programul Renault Roadshow 2009 debuteaza in Dubai

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.04.2009
Dubai va gazdui la inceputul lunii aprilie prima demonstratie din cadrul editiei 2009 a programului Renault Roadshow, menit sa popularizeze Formula 1 in intreaga lume.

Inceputul acestei luni marcheaza pentru Renault debutul unei noi editii a programului Roadshow, prima etapa urmand sa se desfasoare in Dubai in perioada 9-12 aprilie.

Pe parcursul celor 4 zile, Nelson Piquet (pilot titular), Romain Grosjean (pilot de teste) si Adam Kahn (pilot de demonstratii al echipei) vor incanta fanii din Orientul Mijlociu cu mai multe spectacole la volanul unui monopost R28, cu care echipa a concurat in sezonul precedent al Formulei 1.

Cele mai multe demonstratii se vor desfasura pe o platforma plutitoare amplasata pe laguna uneia dintre cele mai inalte cladiri din Dubai, pentru a oferi o experienta de neuitat fanilor ce vor fi prezenti la eveniment.

Renault a initiat programul Roadshow in anul 2003 cu scopul de a populariza Formula 1 in tarile si orasele care nu gazduiesc curse in cea mai importanta competitie a sporturilor cu motor. Pana in prezent, printre orasele care au gazduit programul Renault Roadshow se numara Rotterdam, Lisabona, New Delhi sau Sao Paulo.

Via | Renault

Taguri: Renault, Roadshow

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru