Proprietarul Lotus neagă intenţia de a vinde echipa

de Daniel Popescu
Luni, 29.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fondul de investiţii Genii Capital a negat speculaţiile potrivit cărora intenţionează să vândă echipa Lotus, chiar dacă au existat discuţii pentru cedarea unei părţi minoritare de acţiuni.

Echipa nu este de vânzare, echipa nu a fost vândută, echipa nu va fi vândută.

Eric Boullier
Sef Lotus
Presa internaţională a speculat cu ocazia Marelui Premiu al Indiei că Genii Capital, fondul de investiţii care a cumpărat Lotus de la Renault la finalul anului 2009, intenţionează să vândă echipa.

Informaţia a fost însă negată de şeful Eric Boullier, care deşi admite existenţa unor discuţii pentru cedarea unei părţi minoritare din acţiuni, afirmă că Genii Capital nu mai are în prezent nicio intenţie să vândă echipa.

"Evident, în spatele uşilor închise au loc multe discuţii şi pot să spun doar că echipa nu este de vânzare, echipa nu a fost vândută, echipa nu va fi vândută. Chiar dacă au fost discuţii cu unii parteneri, situaţia este gestionată în mod evident de Genii. Dar acum lucrurile au revenit la normal şi situaţia este chiar mai bună. Strategia celor de la Genii este foarte clară acum şi vom avea tot ce ne trebuie pentru a construi un viitor pe termen lung.

Ei se dedică pe termen lung", a precizat francezul pentru publicaţia Autosport.

Dacă suntem în măsură să ameninţăm poziţia a treia, mă voi mulţumi cu asta.

Eric Boullier
Seful Lotus
Cu trei curse înainte de finalul sezonului, Lotus nu a obţinut încă nicio victorie, în ciuda speranţelor formulate anterior. De altfel, Boullier a admis că singurul obiectiv al Lotus pe finalul campionatului este menţinerea lui Kimi Raikkonen pe locul trei în clasamentul general.

"Realist vorbim, aş spune prostii dacă aş spune că vom câştiga curse în acest an. Dacă suntem în măsură să luptăm până la final, să ameninţăm poziţia a treia, mă voi mulţumi cu asta, sincer să fiu. Da, este frustrant să nu obţinem ceea ce ne lipseşte, dar am avut un start bun de sezon cu un pachet nou şi doi piloţi noi. Dacă anul viitor vom avea un start bun va fi o altă poveste", a adăugat el.

Via Autosport, SportingLife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru