Prost: "Senna mi-a spus secrete pe care nu le voi dezvălui niciodată"

de Daniel Popescu
Joi, 12.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alain Prost a dezvăluit că Ayrton Senna i-a spus câteva secrete majore despre viaţa sa personală pe care nu le va împărtăşi însă cu nimeni.

Esential 2 sezoane au petrecut impreuna la McLaren Alain Prost si Ayrton Senna
Cvadruplul campion mondial Alain Prost a vorbit pentru prima oară despre motivele pentru care nu a apreciat filmul documentar "Senna" despre viaţa şi cariera triplului campion mondial Ayrton Senna.

Francezul susţine că a fost deranjat de accentul pus pe latura comercială a proiectului, decizie în urma căreia au fost eliminate o serie de elemente importante din relaţia pe care a avut-o cu regretatul pilot brazilian. Astfel, Prost afirmă că, deşi au trecut prin momente tensionate, Senna a ajuns să-i dezvăluie câteva secrete majore din viaţa sa personală.

"Am avut un Ayrton Senna înainte de Formula 1, am avut un Senna când luptam (pentru titlu) în Formula 1 şi am avut un Senna când m-am retras. Iar apoi apare (n.r - in film) partea umană a poveştii cu două personalităţi. Oamenii ar înţelege mult mai mult ce s-a întâmplat când luptam, de ce lupta în acest mod şi ar fi înţeles mult mai mult ultimele trei sau patru luni în care mă suna o dată sau de două ori pe săptămână să mă întrebe dacă vreau să revin în GPDA, să mă întrebe despre Williams, despre securitate şi despre viaţa personală (n.r - daca ar fi inclus interviurile mele).

Mi-a spus secrete mari pe care nu le voi spune nimănui niciodată", a declarat el.

Prost consideră că această faţă a relaţiei dintre el şi Senna ar fi trebuit să apară în documentar, întrucât în varianta care a ajuns pe marile ecrane el este considerat de departe personajul negativ în conflictele pe care le-a avut cu Senna.

"Ar fi fost bine să avem toate aceste lucruri (în documentar), am făcut totul în grabă. Şi până la urma ei au vrut să facă doar un documentar comercial bazat pe bine şi rău. Nu-mi pasă prea mult că am fost băiatul rău. Până la urmă tot ce poţi vedea este latura umană. Altfel nu ai istorie, nu au tradiţie, iar asta este păcat", a adăugat el.

Via F1Fanatic

Comentarii (5)

  • Am vazut de cel putin doua ori documentarul respectiv si sa fiu sincer,nu cred ca Prost este prezentat ca "Mr. Bad Guy" acolo.
    E clar ca a fost rivalitate intre ei,e clar ca fiecare dorea sa-l bata pe celalalt si au facut si chestii mai putin "ortodoxe" pentru asta,dar cred ca reiese destul de clar ca se respectau foarte mult unul pe celalalt.
    P.S. Cam toti marii campioni au facut la un moment dat gesturi cum am spus mai sus,adica de alea care sa nu le faca cinste;asta pentru cei care tot sustin ca Shumacher e cel mai mare gunoi,ca a castigat titlurile pe barba altora,etc,etc...
    21 3
  • rastafan2
    Daca tot sunt secrete si nu le spune, atunci sa tina si asta tot pt el. Nu ne intereseaza ceva ce n-o sa aflam ever...
    10 2
  • Mmmm cred ca presa deja nu-l mai ia in seama si el arunca cite un graunte
    Nimeni niciodata nu v-a putea controla ce i-a spus,.... si daca ia spus
    8 3
  • pruteanu
    @ddorel
    scoate "-" de la "v-a" si pune-o la "ia"
    1 0
  • eu tineam cu prost pt ca senna mi se parea un inganfat dar dupa moartea lui i-am apreciat si inteles valoarea. prost vorbeste acum relaxat dar in acea perioada facuse un adevarat compex ayrton senna ... de altfel il considera nebun pe brazilian nu atat pt stilul de pilotaj cat mai ales din cauza declaratiilor mistice ale acestuia (si bineinteles vazandu-se inferior)
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru