Prost: "Va fi dificil pentru Raikkonen sa revina in 2011"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.11.2009
Alain Prost considera ca Kimi Raikkonen va avea dificultati majore sa revina in Formula 1 in 2011 in cazul in care nu va concura in competitie in sezonul urmator.

Kimi Raikkonen este din ce in ce mai aproape sa semneze un contract cu Citroen pentru a concura in Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) in sezonul urmator, dupa ce negocierile cu McLaren Mercedes au esuat.

Finlandezul este tentat sa revina in Formula 1 in sezonul 2011, insa fostul campion mondial Alain Prost crede ca lui Raikkonen nu ii va fi usor sa convinga echipele sa il angajeze dupa un an de pauza.

"Raikkonen va incerca sa se duca in raliuri, dar este un pic lenes, ii place sa petreaca si sa bea un pic. Cand iei un an de pauza trebuie sa fii foarte serios, sa te pregatesti fizic si mental. Uneori a avut probleme cu munca in echipa. Unii oameni de la Ferrari nu au apreciat lipsa de comunicare cu inginerii, chiar daca este un pilot superb. Dar va fi dificil pentru el sa le castige din nou increderea in 2011", a declarat francezul pentru postul de radio Europe 1.

Prost a trecut printr-o experienta similara la inceputul anilor '90, francezul luand un an de pauza in Formula 1 in 1992 inainte de a reveni in 1993 pentru a castiga titlul mondial cu Williams.

Via | F1-Live

Comentarii (5)

  • @Prost
    esti foarte stresat nenea :)) nu poti sa te bucuri de pensia aia in liniste?
    0 0
  • foarte "Prost"
    asta vb sa nu adoarma alxa :))....vb tha numai ii ajung banii din pensi mai isi face si el putina reclama
    0 0
  • @Drog
    pai na.ce sa zici altceva? vrea si el atentie,atata tot.Si mai e unu la fel...Lauda.Nici ala nus-i poate vedea de batranete :-j s-ar parea ca astia pur si simplu nu inteleg ca e vremea sa taca si sa lase tinerii in pace
    0 0
  • @greseala
    nu-si*
    0 0
  • Prost....
    .....a ajuns la Dacia DUSTER
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru