Raikkonen: "Arrivabene, persoana perfectă pentru postul de şef la Ferrari"

de Daniel Popescu
Vineri, 28.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen consideră că Maurizio Arrivabene este omul potrivit să conducă Ferrari şi speră ca echipa să construiască un monopost mai competitiv în sezonul următor.

Arrivabene este o persoană extrem de competentă şi perfectă pentru rolul de şef de echipă pe care l-a primit.

Kimi Raikkonen
Pilot Ferrari
Ferrari a decis să-l înlocuiască pe Marco Mattiacci cu Maurizio Arrivabene în funcţia de şef al echipei, datorită relaţiei apropiate pe care o are cu Bernie Ecclestone, element important pentru ca Scuderia să-şi menţină influenţa în Formula 1.

Kimi Raikkonen consideră că aceasta numire este benefică, în special pentru că îl cunoaşte pe italian în calitatea sa de ambasador al Philip Morris, unul dintre partenerii tradiţionali ai echipei.

"Îl ştiu de mult timp pe Arrivabene şi cred că este o persoană extrem de competentă şi perfectă pentru rolul de şef de echipă pe care l-a primit. Arrivabene cunoaşte de mult timp Ferrari şi afacerile Formulei 1 şi cred că are abilitatea de a motiva şi de a împinge de la spate echipă la nivelul următor la care merita să fie. Toată lumea din echipă va trebui să muncească din plin pentru a pregăti noul monopost", a declarat finlandezul.

În plus, Raikkonen şi-a exprimat încrederea că Ferrari va reuşi să construiască un monopost mai competitiv pentru sezonul următor al Formulei 1, prin care să facă uitat un modest an 2013 în care nu a obţinut nicio victorie.

"Priorităţile echipei sunt clare şi suntem pe deplin conştienţi că sunt anumite aspecte care nu s-au ridicat la nivel aşteptărilor noastre.

Sunt sigur că, datorită cunoştinţelor acumulate pe parcursul acestui sezon, vom fi capabili să dezvoltăm un monopost mai competitiv. Progresul depinde de timpul disponibil şi de posibilităţile regulamentului, care pentru moment impun anumite limite pentru toată lumea, dar am toată încrederea în abilităţile echipei", a adăugat el.

Via GPUpdate

Comentarii (7)

  • inseamna ca Mattiacci nu a fost pers potrivita ...

    in afara de Ross Brawn nu vad alta posibilitate "potrivita"

    ce o sa faca Arrivabene cu "influenta lui"?
    o sa-l convinga pe Bernie sa declare neregulamentare masinile MB :))))) ... hai serios ...
    si Williams, si RBR, etc ...

    zice Kimi k o sa-i determine pe toti ajangajatii sa munceasca din plin ... inseamna k pana amu au tras chiulul ... foarte fain ...

    offff ... ce o sa fie cu echipa noasta favorita?????

    Forza Rossa ...

    nu asa se castiga ...
    17 1
  • Kimi are textele deja scrise. Toate de bine. Nu l-am auzit să spună că nu-i convine ceva. El mereu e de acord, deși avea o mașină de rahat.
    De declarații tipice pt presă, stă liniștit, ia banii, se bucură de viață. De ce să se complice?!
    21 2
  • Ieri spunea acelasi lucru despre Mattiacci. Spune orice oricum numai sa incaseze banii. Jenibil.
    14 4
  • @ferr1 : au relatii contractuale cu ferrari ca sa vorbeasca de bine. Vezi toti pilotii sau oficialii anteriori ce au tot declarat pe parcursul anilor, parca ar fi in campanie electorala permanenta toti.
    16 0
  • Toata lumea l-a blamat pe Alonso ca e pupincurist, ca da declaratii politice samd. Dar RAI ce face? Unde e caracterul ala "puternic" prin care sa zica ce vrea? Nu e un caracter puternic nici pe departe. Un papagal uracios, ingamfat si neperformant.
    16 11
  • sa vorbesti despre formula 1 cu un tip care isi spune gigi e ca si cand l ai pune pe salam sa nu se mai jeleasca in halul ala
    10 8
  • Ferrari
    @fgfg, ah da, da sa vorbesti cu cineva care isi fgfg cum este? ca si cand l-ai pune pe salam sa cante felii groase, felii groase? Rade ciob de oala sparta!
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru