Raikkonen confirmă negocierile cu Renault pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 16.09.2010
Kimi Raikkonen a confirmat prin intermediul managerului său că negociază o posibilă revenire la Renault în sezonul 2011.

Renault a anunţat în această săptămână prin vocea şefului Eric Boullier că echipa franceză a fost abordată de Kimi Raikkonen în perspectiva unui contract pentru sezonul 2010.

Informaţia a fost în cele din urmă confirmată şi de pilotul finlandez prin intermediului managerului Steve Robertson, care afirmă însă că Raikkonen are numeroase opţiuni pentru anul viitor.

"Este adevărat, am vorbit cu Boullier. Vrem să explorăm toate opţiunile pentru anul viitor, astfel că eu şi Kimi i-am întrebat pe cei de la Renault care este situaţia. Există tot felul de zvonuri. Am auzit chiar că Raikkonen ar putea ajunge în NASCAR, însă asta cu siguranţă nu reprezintă o opţiune", a declarat Robertson pentru publicaţia finlandeză Turun Sanomat.

Raikkonen a părăsit Formula 1 la sfârşitul sezonul precedent după rezilierea contractului cu Ferrari şi a concurează în acest sezon în Campionatul Mondial de Raliuri pentru Citroen Junior.

Deşi anterior existau semnale puternice că fostul campion mondial va rămâne în raliuri, tentaţia de a reveni în Formula 1 este determinată de rezultatele promiţătoare obţinute de Renault în acest an, în condiţiile în care toate celelalte echipe de top şi-au finalizat deja liniile de piloţi pentru 2011.

Via | GMM

Taguri: Raikkonen, Renault

Comentarii (16)

  • Raikkonen
    "Formula 1 este determinată de rezultatele promiţătoare obţinute de Renault în acest an, în condiţiile în care toate celelalte echipe de top şi-au finalizat deja liniile de piloţi pentru 2011" > bine spus, sa inteleg ca simte gustul de victorii cu noua echipa Renaul ,si referitor la oportunitati cred ca se simte incoltit de lipsa acestora.
    10 2
  • Raikko
    Kimi are destule oferte pentru a ramane in WRC,cea mai importanta venind chiar din partea echipei alaturi de care a evoluat sezonul acesta. Totusi,realistic vorbind,Campionatul Mondial de Raliuri nu prea poate insemna ceva mai mult decat distractie si cateva puncte pentru Kimi. Acesta e un invingator si cu siguranta vrea sa revina pe cea mai inalta treapta a podiumului,lucru ce probabil va intarzia sa apara in WRC deoarece lipsa de experienta nu poate fi suplinita nici chiar cu talentul enorm de care dispune Raikko. In 2010,finlandezul a fost intr-adevar fericit in WRC si probabil a contat mult ca s-a detasat de agitatia din F1.Insa,probabil incepe sa se gandeasca la faptul ca WRC reprezinta distractie,iar timpul trece si nu va dori sa-l iroseasca degeaba. El ramane in fond,pilot de F1,aceasta e competitia care l-a consacrat,care i-a adus victorii si mai ales,un titlu mondial. Daca va reveni,va fi minunat sa-l revedem in actiune,sa ne bucuram de depasirile sale si mai ales,luptand din nou pentru titlul suprem. Renault promite multe pentru anul viitor si cine stie? Poate ca daca va reveni cu ei in F1,va insemna sa traga lozul castigator :)
    15 17
  • buna distractia
    In WRC izbeste masina de parapeti sau se da peste cap! Hai ca-i comic..ce distractie buna!
    14 11
  • Kimi Raikkonen a confirmat
    Cel mai bine sa faca echipa cu Stalinskaya, sigur iese campion
    14 12
  • Niculae
    Eu sunt primul fan al Formulei 1 care se va bucura daca Raikkonen va reveni in Formula 1. De abia astept sa-l vad batandu-si joc de munca celor de la Renault si sa inceapa sa se planga ca coechipierul lui este rau si ca masina nu i se potriveste. Este exact ce astept de la un om ca el, si sigur nu ma va dezamagii. Cat despre victorii si puncte... ne va bucura cu depasiri imaginare si titluri la fel de imaginare, nimic mai mult. Iar fanii vor avea de cine sa rada cu lacrimi la fiecare cursa, asta da un loz castigator pentru Formula 1. Deci, Raikkonen, welcome back! We need a clown are you are the best for that role!
    11 11
  • @mosu si @niculae
    ahhahhahhahaha mai bine de atat nu se putea spune
    4 11
  • @kimi
    se para ca pana una alta avem alte zvonuri http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs345.ash2/62525_128414137208180_100001187840907_163325_5572179_n.jpg
    3 4
  • cobra
    Stii cumva in ce publicatie a aparut articolul respectiv?
    4 0
  • @Daniel
    http://www.motorstv.com/car/rally/wrc/16092010/wrc-mini-and-monster-chase-r%C3%A4ikk%C3%B6nen-2011
    11 5
  • blescau
    stati linistiti ca nu vine nici un kimi, nu renunta la rusi renault, au nevoie de bani, asta e doar vrajeala
    2 1
  • Kimi
    Observ multe comentarii rautacioase la adresa unui pilot care si-a lasat amprenta asupra ultimului deceniu din F1, un pilot unic in comportament, care nu s-a plans niciodata de masina, foarte capricios si uneori oscilant in evolutii, dar care in ziua lui putea sa fie la acelasi nivel cu Schumi.Revenirea sa in F1 ar face sezonul 2011 si mai fascinant(ar putea fi un sezon cu 6 campioni mondiali, fapt unic in analele F1).
    11 3
  • @bernd
    Stii...problema cu jignirile la adresa lui Kimi,au pornit in urma comentariului meu.Dar problema nu e ce scrie in acel comentariu,problema e persoana care l-a scris.Adica eu :)))) Dar,observ ca acele prostii ce au urmat,au fost scrise fara ca cel care le-a conceput,sa fie logat.Asa ca...tind sa cred ca o singura minte bolnava le-a "gandit" (daca se poate spune asa) pe toate :))
    15 3
  • @alexandra
    Mi se pare ca sunteti cam duri...e un pilot talentat si a demonstrat de fiecare data ca se poate bate la varf.
    @Alexandra- Nu iti convine felul in care e tratat Kimi...altadata sa te gandescti de 2 ori inainte sa postezi ceva rautacios la adresa altor piloti, pt ca niciunul nu a ajuns degeaba acolo. Daca la echipele codase sunt selectati si pt banii pe care ii aduc, la echipele puternice (Ferrari, Mclaren, Mercedes, Red Bull) nu cred se discuta asa ceva...
    5 5
  • @ BobbyNeamu
    Sincer,putin imi pasa cum e "tratat" Kimi de userii de pe site. Fapt pentru care am incetat sa mult sa lupt singura impotriva prostiei care e si asa de necombatut :) Cat despre ceea ce zici tu acolo,cred ca amandoi stim la fel de bine ca Ferrari,a preferat banii celor de la Santander,in schimbul lui Kimi. E o melodie "Banii fac pamantul sa se-nvarta"...
    13 3
  • @alexandra
    Kimi, acest James Hunt al epocii moderne, ar condimenta la maxim sezonul 2011.Personal, l-am considerat mereu cel mai bun pilot dupa retragerea lui Schumi, numai k acel comportament al lui a dus la atragerea multor critici dddin partea unora(gen Martin Brundle) care mai inainte aproape il zeificau.Petrecaret, orgolios , oscilant ,Kimi ar fi fost in elementul lui in anii 70, cand ar fi infruntat un Lauda, Stewart, Peterson sau Villeneuve.Si pobabil ar fi invins.
    9 1
  • sal
    asai alexandra na de exemple ce face idiotul de alonso la ferrari mai nimic ala nu merita masina ceiea tare mult mas bucura sa revina kimi la renault sa le dea o lectiela sugari de la ferrari
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru