Raikkonen, dispus sa negocieze plecarea de la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.09.2009
Kimi Raikkonen isi doreste sa piloteze pentru Ferrari in 2010, insa admite ca se va aseza la masa negocierilor in cazul in care echipa ii va propune rezilierea contractului.

Kimi Raikkonen are contract cu Scuderia Ferrari pana la finalul sezonului 2010, insa presa internationala speculeaza intens ca Fernando Alonso va deveni noul coechipier al lui Felipe Massa.

Campionul mondial din 2007 sustine in continuare ca isi doreste sa continue cu Ferrari in 2010, insa a admis ca va negocia o eventuala despartire in cazul in care Scuderia ii va propune acest lucru.

"Pot doar sa repet ca am un contract, nimic nu s-a schimbat. Daca ei vor sa vorbeasca cu mine, trebuie sa ne asezam si sa vorbim. Eu sunt dedicat total echipei, altfel nu as fi semnat un contract de la bun inceput", a declarat finlandezul in cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Speculatiile legate de viitorul lui Raikkonen au fost confirmate inclusiv de sefii echipei italiene, Stefano Domenicali si Luca di Montezemolo evitand succesiv sa comenteze daca finlandezul va concura pentru echipa in sezonul 2010.

Referindu-se la ultimele patru curse ale acestui sezon, Raikkonen crede ca Jenson Button are sanse foarte mari sa devina campion mondial datorita avansului de 14 puncte pe care il are in fata coechipierului sau, Rubens Barrichello.

Via | Formula1.com

Comentarii (21)

  • puncte
    J. Button +10 . De ce?? Nici macar nu ii apare numele in stire.
    Poate F. Alonso +10
    0 0
  • .....
    cind nu esti dorit , este cazul sa pleci.Fara resentimente,fara sa te uiti inapoi.
    0 0
  • kimi
    am citit articolul de pe formula 1, si nu am dedus asta.....
    0 0
  • kimi
    am citit articolul de pe formula 1, si nu am dedus asta.....
    0 0
  • mircea
    @razvan_franc
    Considera ca acest mesaj este primul avertisment. Comportamentul tau nu este adecvat acestui site si acestui concurs. In aceste conditii, un nou derepaj de acest tip va fi pedepsit cu excluederea ta din concurs.

    Numai bine.
    0 0
  • pacat
    Ferrari greseste grav cu Kimi. Omul trage singur din greu pentru echipa si ei il lovesc pe la spate. Si pentru cine? Pt Massa care este un pilot mai slab si este in situatia in care este. Massa nu a castigat titlul in 2008. Nu cred ca-si va depasi conditia dupa ce va reveni. Probabil Ferrari ii pregateste un rol de servitor al lui Alonso. Ceea ce nu poate fi Kimi. Ferrari trebuie sa se gandeasca la faptul ca Alonso se va bate, aproape singur, cu But, Ham, Vet si, mai mult ca sigur, cu Kimi.
    0 0
  • @Ruxandra
    Citeste printre randuri: "Daca ei vor sa vorbeasca cu mine, trebuie sa ne asezam si sa vorbim".
    0 0
  • @admin
    De ce are Button +10 puncte?
    0 0
  • @admin
    DA, e corect. Acum am citit articolul dar aici nu era nimic specificat despre Button. Spor la treaba!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Hasu
    Sa te apuci de filozofie pentru ca oricum nu iti dai seama cat de mult adevar este in ceea ce ai spus tu, mai ales cand se refera la persoana ta.
    0 0
  • Kimi ....
    Sal,pacat de el ,aici se vede diferenta intre respectul echipei fatza de pilot>Massa =0 titlu cand Kimi =1 titlu 2008.Sper sa ajunga kimi la o echipa buna la anul ..
    0 0
  • NeoGalaxy
    @F1_alonso
    F1_alonso's IQ = 0, cred ca confunzi Formula 1 cu scuipatul semintelor in fata blocului. Kimi = 1 titlu 2007.
    0 0
  • hasu & f1_alonso
    A-ti deranjat ,,inteligenta" de serviciu cu comm-urile voastre.Cum v-ati permis sa postati asa ceva fara sa-i cereti consintamantul?Mai ales tu f1_alonso.Vrei sa-l intreci pe nea Alesi la Mclaren?El trebuie sa fie primul in orice.O data cu venirea toamnei sporeste si riscul contaminarii cu diversi virusi. Se pare ca cei mai activi virusi sunt cei ai prostiei si ai ridicolului.Trebuie sa fim foarte atenti pe viitor,sa nu ne contaminam si noi.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @angusyoung
    Prea tarziu, te-ai contaminat de mult, mai grav este ca esti ofticat de asta si vrei sa dai si la altii. Poate gasesti pe "Goagle" niste idei de cum sa te faci bine :)
    0 0
  • NeoGalaxy
    Exista vreun user pe site-ul asta cu care sa te intelegi si sa fiti intr-u totul de acord?Nu cred.Te certi cu toata lumea si debitezi elucubratii bolnavicioase si tampenii demne de filmele cu prosti.Si in plus iti place teribil de mult sa ai ultimul cuvant.Sa stii ca daca ceilalti nu iti mai raspund o fac ptr simplul motiv ca s-au saturat de tine.Mergi la un control mai baiatule.Ai mare nevoie de asta.Altfel nu se stie.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @miorel
    Da stiu, iti dau dreptate. Dar vorba aia, intre 2 nebuni pe care sa-l crezi?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @miorel
    Dar nu ma supar daca-mi recomanzi doctorul la care te tratezi tu desi sunt inca sceptic :)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @miorel
    De curiozitate, ai user pe forum? Daca da, da-mi te rog un PM. O sa-ti spun parerea mea despre ce spui tu ca te deranjeaza. Sunt curios ce raspuns o sa-mi dai. Asta pentru ca imi inchipui deja vreo 5-6 variante diferite, bazata doar pe ce stiu eu despre tine, din ceea ce postezi pe aici. Sa vedem daca am si dreptate.
    0 0
  • respect 4 u kimi
    Astept cu nerabdare sa vad cum se va termina "problema contractuala a lui Kimi"si un singur gand am,sunt alaturi de el pana la sfarsit cu sau fara ferrari.Indiferenet de alegerea Scuderiei Ferrari eu sunt alaturi de kimi,pt ca el a continuat cu succes treaba lui Michael Schumacher,si a si avut succes.....bv kimi I am with u
    0 0
  • NeoGalaxy
    @dacianT
    Sincere scuze dar eu nu am inteles nimic din ce ai scris mai sus. Ca ma faci dobitoc chiar nu ma deranjeaza, dar te-as ruga sa rescrii ce ai scris mai sus, pentru ca este un subiect care ma intereseaza. Da-mi voie sa-ti propun o mica dezbatere pe tema Formulei 1. Se numeste simplu: Formula 1, intre pasiune si ura. Spune-mi ce parere ai pentru ca doresc sa-ti arat cat de putina pasiune ai pentru Formula 1 si cat de putin iti pasa de Formula 1, piloti sau orice tine de Formula 1. Si mai ales nu uita ca tot ce spui poate si sigur va fii folosit impotriva ta. Pentru ca de asta exista dezabaterile :)

    Uite chiar am postat pe forum. Sper sa discutam acolo, chestiile astea nu-si au rostul aici. Oricum problema este complicata si este chiar pacat sa nu vedem macar 20-30 de puncte de vedere.

    Weekend placut in continuare!
    0 0
  • ....
    unii se baga-n seama singuri.Vezi catu te bagi ca musca.......iepii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru