Raikkonen evită să facă predicţii: "Orice se poate întâmpla în startul sezonului"

de Daniel Popescu
Vineri, 07.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen a refuzat să facă predicţii cu privire la numele pilotului favorit să câştige cursa din Australia, în timp ce Fernando Alonso scoate în evidenţă noile provocări în contextul schimbărilor de regulament.

Lupta este complet deschisă şi orice se poate întâmpla.

Kimi Raikkonen
Pilot Ferrari
Ferrari este considerată a treia forţă a Formulei 1 în startul noului sezon competiţional pe baza performanţelor înregistrate în cele trei sesiuni de teste din această iarnă, în spatele rivalilor de la Mercedes şi Williams şi aproximativ la nivelul celor de la Force India.

Kimi Raikkonen evită însă să facă predicţii cu privire la rezultatul pe care îl poate obţine în Marele Premiu al Australiei de la sfârşitul săptămânii viitoare şi consideră că orice este posibil.

"Nu am obişnuit niciodată să fac predicţii, iar în acest an există şi mai multe motive să nu fac asta. Vom avea monoposturi complet noi şi cred că lupta este complet deschisă şi orice se poate întâmpla. Am muncit din greu şi F14 T pare un monopost bun, dar numai pe circuit vom vedea cine este cel mai rapid. Când vom începe să concurăm pentru a vedea unde suntem, vom avea unele date care să ne ofere un punct de plecare", a declarat finlandezul.

▶ Avancronică F1 2014: Ferrari - echipă de vis pentru revanşă

Alonso anticipează schimbări majore în weekendul de cursă

În calificări vei putea forţa unitatea de propulsie la limită pentru a obţine cel mai bun rezultat.

Dar în cursă nu vei ajunge în niciun caz la acel nivel.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Coechipierul său Fernando Alonso este la fel de reticent să facă predicţii şi scoate în evidenţă modul în care stilul de pilotaj se va schimba în 2014. Dublul campion mondial anticipează că piloţii se vor obişnui însă rapid la noile condiţii pe care le presupune consumul unei cantităţi limitate de carburant.

"În calificări vei putea scoate tot ce este mai bun din monopost, vei putea forţa unitatea de propulsie la limită pentru a obţine cel mai bun rezultat. Dar în cursă nu vei ajunge în niciun caz la acel nivel. În ultimele tururi va trebui să fii atent cât combustibil mai ai şi în ce stare sunt bateriile şi pneurile. Va trebui să fii inteligent pentru a gestiona aceşti parametri şi s-ar putea că piloţii să nu poate concura la maxim în finalul curselor din cauza noilor strategii", a precizat el.

Via Ferrari

Comentarii (10)

  • Ha,ha,ha...
    Daca vor ajunge sa depinda de strategiile concepute de cei ce au facut acest lucru la Ferrari si in anii trecuti....imi pare rau pentru ei,nu-i vad prea bine !?
    5 10
  • Kimi si Fernando au oportunitati bune, personal le doresc succes. Foarte buna fotografia aleasa! Un Kimi vesel e de bun augur.
    25 0
  • Kimi tot timpul zambeste :)

    GO KIMI!
    GO FERNANDO!

    vrem sa vedem un rezultat 1-2 la Melbourne
    21 4
  • hai noroc!
    zici ca e celentano din las fierbinti
    4 19
  • @foto , se vede pe tine ca ai cultura generala , mai ales prin supercomentariul tau , vad ca urmaresti filme de calitate , banuiesc ca si tu esti la fel.....

    btw , toata lumea face speculatii , dupa prima cursa vedem si noi cum stau echipele , dupa parerea mea nimeni nu si-a aratat inca adevarata valoare .
    12 6
  • banuiesti aiurea. Las Fierbinti are doua tipuri de urmaritori: cei care se identifica cu personajele acelea si cei care apreciaza ca cineva a surprins societatea exact asa cum este ea. Multe din mentalitatile acelui soi de personaje se regasesc si la oameni care se considera a fi cu stare si manierati. Unele personaje din serial se tin de gainarii, iar altii din realitate le zic afaceri ... baieti descurcareti cu "spate" .... Esti astfel? Felicitari!! Aproape sigur gasesti unul ca tine in Las Fierbinti, dar la o scara mai mica. Deci ai putea sa urmaresti si tu serialul, incadrandu-te in prima categorie - cei care se identifica cu personajele acelea. Ca sa vezi ce mica e lumea...
    10 11
  • @ Foto, inca o data mi s-a confirmat !!! Nu mai zic nimic , prefer sa citec o carte sau sa fac teme cu copiii . Am renuntat de mult la televizor , cand vezi la ce se uita lumea te si miri si de ce am ajuns aici ca si popor .
    cand vezi ca Pro Tv are rating-ul care il are cu Las Fierbinti , Antena 3 cu stiriile ei si Romania TV care a preluat tot publicul OTV , iti dai seama ca aproximativ 2,5 milioane de locuitori au un IQ cam cat poarta la pantof .
    10 6
  • nu te umfla in pene referitor la IQ. Presupun ca nu imi poti da lectii de matematica avansata sau informatica, dar eu tie da. Oricum cred ca nu as avea cui, pari a avea tiparul celui implicat in domenii artistice cu pretentia de stiinte exacte. Si cand te gandesti ca tocmai astfel de oameni aduc vorba si se leaga de IQ-ul altora...
    2 5
  • Kimi va fi campion anul asta
    6 6
  • @ Foto , era un post referitor la rating , share , etc , vad ca te simti cu musca pe caciula .... In ceea ce zici tu de matematica avansata si/sau informatica , oricine poate sa spuna ce vrea in fata unui calculator , nu pot sa te contrazic ...ai dreptate ...sunt instructor de dansuri populare , cum m-ai ghicit?
    Ultimul meu post aici , nu vreau sa mai intru in polemica ! Scuze tuturor care si-au obosit ochii citind aberatii.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru