Raikkonen şi Alonso, dezamăgiţi de evoluţia din Bahrain

de Daniel Popescu
Luni, 07.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen şi Fernando Alonso şi-au exprimat dezamăgirea pentru evoluţiile mediocre înregistrate în Bahrain, după ce echipa a acumulat doar trei puncte.

Monoposturile Mercedes ne-au depăşit cu mare uşurinţă pe liniile drepte.

Kimi Raikkonen
Pilot Ferrari
Kimi Raikkonen a ocupat doar locul 10 în Marele Premiu din Bharain după ce a pierdut cinci poziţii comparativ cu cea ocupată pe grila de start.

Pilotul Scuderiei Ferrari a fost lovit din spate de Kevin Magnussen în primele tururi, însă ulterior nu a reuşit să facă faţa atacurilor venite din spate din partea echipelor cu motorizare Mercedes.

"Monoposturile Mercedes ne-au depăşit cu mare uşurinţă pe liniile drepte. Unul dintre piloţii Force India m-a depăşit la ieşirea din virajul opt şi părea să fie dintr-o altă clasă. Am fost surprins. El revenise de la boxe, dar şi eu parcursesem doar câteva tururi cu noile pneuri. Am ieşit bine din viraj şi pur şi simplu a venit pe interior şi m-a depăşit, nu am avut nicio reacţie. Iar în următorul viraj a avut şi tracţiune bună, aşa că nu este vorba doar despre cai putere", a declarat finlandezul.

Suntem pe noua şi 10 fără accidente şi fără probleme, ci pe baza a ceea ce am putut să facem.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Coechipierul său Fernando Alonso a terminat doar pe locul nouă şi a fost mai vehement decât Raikkonen la adresa performantelor monopostului Ferrari.
Spaniolul este însă determinat să facă tot posibilul să ajute echipa să revină la o formă mai bună, astfel că va concura în ambele zile ale sesiunii de teste din Bahrain, care va avea loc marţi şi miercuri.

"Suntem pe noua şi 10 fără accidente şi fără probleme, ci pe baza a ceea ce am putut să facem. Am câştigat de trei ori această cursă, nu am uitat cum se face asta. Suntem pe nouă şi 10 pentru că opt oameni au fost mai buni decât noi. Vrem să schimbăm asta cât mai repede posibil şi trebuie să începem din China. Avem un test aici, voi pilota în cele două zile şi nu mă voi odihni până când situaţia nu se schimba", a precizat el. 

Comentarii (13)

  • totusi de ce se bucura alfonso la final ca si cum ar fi castigat?
    10 24
  • Singaporezul
    Pt.ca a castigat.2 puncte.
    10 21
  • asta ma intrebam si eu, de ce lovea aerul cu pumnul la final? Cred ca rasufla usurat dupa calificarea nasoala din ziua precedenta, sa nu creada lumea ca l-a batut Kimi, dar nu se stie cum ar fi fost daca, asemeni celor de la Mercedes, ar fi fost lasati si pilotii ferrari sa se bata. Asa ca, de ce lovea aerul cu pumnul ?!
    7 17
  • Nu mai pot babele de gesturile lui Alonso :)), poate ca-i amortise mana
    15 13
  • Marian
    Fara SC Alonso era inaintea lui vetel.
    18 13
  • ayrton4ever
    @all_of_the_haters... Ce preocupari aveti voi... si ce intrebari inteligente va puneti... proasta si rea e lumea asta... "fericirea" voastra de weekend o gasiti in curse proaste pt Vettel sau Alonso etc.... asta ar trebui de fapt sa va Puna pe gandit, carcotasilor :))
    14 3
  • prazpapaine
    asta e partea buna - ca ne gasim fericirea in cursele proaste ale lui Alonso. Dar partea proasta? Partea proasta e ca voi istilalti va gasiti nefericirea in cursele proaste ale lui Alonso. Deci, cine e mai castigat din asta?
    4 13
  • cursa din Bahrein ... no comment
    nici Alonso, nici Kimi nu merita sa se chinuie pentru locurile 9-10
    acolo ar fi locul lui Sauber, Force India, etc ... fara sa fiu rau ...

    Domenicali, Demisia!!!
    22 2
  • @prazpepaine
    Vestea buna e ca ai praz, vestea proasta e ca mananci NUMAI praz ;)
    3 4
  • Alexandru
    Alonso n-a facut o cursa proasta, dovada ca a terminat inaintea lui Raikkonen, putea si mai sus daca nu era strategia fericita a echipei. Una peste alta a primit o nota mai mare decat Vettel pentru cursa de ieri.
    16 8
  • impuscati-va
    @pipo,Singaporezul,ciuruitu atat va rog:LASATI-VA DE COMENTARIILE ASTEA DE C..AT,sunt multi ca voi,wai vettel e campion hai sa stin cu el ca doar e cvadupru campion,da este un bun pilot dar voi sa ghicesc ca nu a-ti auzit de Prost,Senna,Manssel,Hakkinen si multi alti abia daca stiti cand a debutat vettel :)))))
    2 0
  • Inainte de cursa, Raikkonen spunea ca echipa se indreapta in directia cea buna :)) Ca au facut progrese si bla bla bla. Se vede ca acum Kimi joaca dupa cum ii canta Domenicali :( Pacat. Era printre putinii piloti cu "cojones".
    Cat mai asteapta Alonso ca sa arate ca are "cojones"? Cred ca si Santander s-a saturat de incompetenta celor de la Ferrari, si in special a lui Domenicali. E rusinos ca ditamai banca europeana sa sustina o echipa de locul 10.
    Oare Alonso dupa atatia ani nu-si da seama ca Domenicali ala e incompetentul incompetentilor? Sau are Luca o slabiciune pentru el? Din cauza lui Domenicali a pierdut un titlu mondial. Enigme mai mare decat ale Otiliei.
    4 0
  • @ferros
    din cauza lui Domenicalli a avut Alonso o sansa la titlu in 2010. A luat de la Massa si i-a dat lui Alonso, din prima cursa, tot ce s-a putut. Dar daca prostia Sa marele magifico nu poate face o depasire in pluton sa fie sanatos, atata stie, atata poate
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru