Raikkonen: "Mi-am indeplinit visul cu Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.11.2009
Kimi Raikkonen si-a luat ramas bun de la echipa care i-a indeplinit visul de a deveni campion mondial.

Kimi Raikkonen a concurat pentru ultima oara pentru Scuderia Ferrari in Marele Premiu din Abu Dhabi, dupa ce finlandezul si-a reziliat de comun acord cu echipa italiana contractul scadent la finalul anului viitor.

Raikkonen si-a luat insa ramas bun de la Ferrari in cadrul unui articol postat pe blogul gazduit de fosta sa echipa, in care face o scurta caracterizare a celor trei ani petrecuti la Maranello.

"Asta este. Povestea mea la Ferrari s-a incheiat duminica trecuta in Abu Dhabi: impreuna cu "rosii" am avut posibilitatea sa imi indeplinesc un vis, iar acum privesc inainte spre noi provocari. Ce este sigur este ca voi parasi Maranello cu multe amintiri foarte placute", a declarat el pentru site-ul oficial al Ferrari.

"Pe parcursul ultimilor trei ani am castigat 9 curse si un titlu mondial si am contribuit la doua titluri mondiale ale constructorilor. Mi-am facut multi prieteni la Ferrari si am petrecut cateva momente grozave impreuna. Este adevarat ca in acest an lucrurile nu au decurs asa cum ne asteptam, dar in lumea sporturilor cu motor poti avea intotdeauna un an in care lucrurile sa mearga ceva mai prost", a adaugat el.

Referindu-se la viitorul sau, Raikkonen si-a reiterat dorinta de a concura in 2010 numai daca va avea posibilitatea de a lupta petnru titlul mondial, confirmand astfel indirect ca McLaren reprezinta singura sa optiune.

"Concurez deja de noua ani in Formula 1.

Inca vreau sa castig curse si titluri, dar voi ramane in Formula 1 numai daca pot gasi o echipa care sa imi garanteze un monopost pe care il pot utiliza in lupta pentru victorie. Vom vedea ce se va intampla in urmatoarele saptamani", a incheiat finlandezul.

Raikkonen a dezvaluit recent ca singura echipa care ii poate oferi un monopost cu care sa lupte pentru titlu este McLaren Mercedes, presa internationala speculand ca cele doua parti negociaza in prezent un contract.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Raikkonen

Comentarii (7)

  • Go kimi !!!
    Multumim Kimi !!!
    0 0
  • kimi
    sper sa meraga la mclaren. Ar fi o mare pierdere daca s-ar retrage.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Kimi
    Multumim pentru 3 ani frumosi si plini de realizari, restul este istorie!
    0 0
  • Kimi
    According to Stefano Domenicali, Team Principal: "Kimi is the best in terms of talent I've ever seen in 20 years" for Marc Gené "has the most natural talent of the entire grid of Formula 1."
    0 0
  • kimi
    la cati bani cere nu prea cred ca mai are loc in F1
    0 0
  • @baronu_albastru
    not really. "Only Kimi's signature is needed on the contract now. Robertson is pleased." http://translate.google.com.au/translate?hl=en&sl=fr&u=http://www.tomorrownewsf1.com/&ei=r_jnSs6LMtiOkQXW_vm_Bg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBIQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dtomorrow%2Bnews%2Bf1%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26hs%3DwUO
    0 0
  • kiki no coment
    vodka baiatule baga mare wisky bun asa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru