Raikkonen, multumit de noul F60

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.01.2009
Kimi Raikkonen sustine ca este multumit de comportamentul noului monopost F60, desi testele Scuderiei de la Mugello au fost din nou afectate de ploaie.

Raikkonen a pilotat pentru a doua oara monopostul de la lansarea sa de saptamana trecuta, insa circuitul a fost ud pe tot parcursul zilei. Fostul campion mondial a acoperit 42 de tururi, cel mai bun timp al sau fiind 1:33.920.

"Intotdeauna este frumos sa pilotezi o masina noua pentru prima oara. Din pacate, din cauza vremii, nu am fost capabili sa fortam pana la limita, dar astfel de lucruri se mai intampla. Primele impresii sunt pozitive si, mai mult decat orice, este important ca nu am avut nicio problema tehnica", a declarat finlandezul la finalul zilei.

Miercuri va fi randul lui Felipe Massa sa testeze F60 la Mugello.

Comentarii (1)

  • Kimi are mult de munca
    Am citit pe alt site ca anul acesta greutatea pilotilor conteaza mai mult decat pana acum din cauza rezervei de balast mai mica ramasa la dispozitie odata cu introducerea sistemului Kers.
    Astfel Alonso a coborat 3,5 kg, iar Kimi are enorm de munca pentru ca de la 70kg cat a avut anul trecut trebuie sa coboare cat mai mult, fara sa-i afecteze puterea si rezistenta in cursa, astfel incat sa se apropie de Massa care are... 58kg.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru