Raikkonen nu exclude revenirea la Ferrari sau McLaren

de Daniel Popescu
Miercuri, 31.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen nu exclude o posibilă revenire la Ferrari sau McLaren şi spune că la Lotus va fi fericit doar atunci când va câştiga curse.

Kimi Raikkonen a obţinut rezultate pozitive la revenirea în Formula 1 după o absenţă de două sezoane, urcând pe podiumul de premiere de şase ori. Totuşi, el admite că nu poate fi fericit la actuala sa echipă decât atunci când va fi capabil să câştige curse, lucru care speră să se întâmple anul viitor.

"Cred că în ansamblu ultimul an a fost bun pentru echipă, dar sigur că vreau să câştig curse şi să lupt pentru titlul mondial. Nu sunt 100% fericit. Dacă sunt aici, vreau să câştig şi să am succes", a declarat el pentru publicaţia Daily Telegraph.

În acest context, Raikkonen nu exclude o posibilă revenire la Ferrari, echipa pentru care a concurat trei ani între 2007-2009 şi pentru care a obţinut un titlu mondial al piloţilor. "Povestea cu Ferrari s-ar fi putut termina mai frumos, dar oamenii cu care am lucrat sunt încă acolo, am o relaţie bună cu ei şi încă vorbesc cu ei. Nu se ştie niciodată. Nu ştiu cât de mult voi mai pilota. Poate nu voi mai concura pentru mulţi ani", a adăugat el.

Urmareste Automarket
Raikkonen a făcut o declaraţie asemănătoare şi în privinţa celor de la McLaren, pentru care a concurat din 2002 până în 2006 inclusiv.
Referindu-se la Ron Dennis, fostul şef echipei McLaren, el a precizat: "Cu siguranţă avem opinii diferite despre multe lucruri, dar încă vorbim unul cu celălalt. Nu m-am luptat niciodată cu el. Oamenii încearcă doar să creezi poveşti false, nu am avut nicio problemă cu nimeni".

Presa internaţională a speculat că Raikkonen că nu a avut o relaţie pozitivă cu Luca di Montezemolo la Ferrari şi nici cu Dennis la McLaren, aceasta fiind una dintre explicaţiile pentru care finlandezul a plecat de la ambele echipe.

Via GMM

Comentarii (5)

  • kimi prinde aripi
    Sau poate il vedem la Red Bull in 2014, dupa retragerea lui Webber. Si cu Kimi la Red Bull se schimba jocul lui Vettel. Mi-e teama ca Sebi va plange dupa fiecare cursa ca Kimi nu a "ratat" startul sau ca nu i-a cedat pozitia.
    Il vreau pe Kimi la Red Bull! Pun toti banii la pariu ca va castiga imediat un titlu mondial cu un asa monopost.
    28 8
  • eu_ferrari
    Kimi & Alonso at ferrari 2014-2016= Senna & Prost match (McLaren 1988 - 1989)
    11 7
  • GrosJan
    Alonso in schimb are o relatie foarte frumoasa cu Di Monte. Pur si simplu, Di Monte iubeste la nebunie al sau "grande talento". Si Alonso iubeste la talentul lui Di Monte chiar daca nu mai e ca altadata. Oricum, prima dragoste nu se uita - Briatore.
    11 16
  • GrosJan
    Kimi si cu actualul monopost Ferrari ar castiga. Si italienii se gandesc tot mai mult la asta. Se spune ca l-au certat pe Alonso pana la 1 noaptea...
    21 20
  • Dar de ce nu ar castiga titlul mondial in 2013 cu Lotus? Este posibil... Dar i-ar trebui si un coleg pe masura...
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru