Raikkonen: "Nu ştiu dacă voi rămâne la Ferrari şi în 2017"

de Daniel Popescu
Vineri, 16.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen a admis că este prea devreme pentru a decide dacă va rămâne la Ferrari şi în sezonul 2017, însă este dispus să-l ajute pe Sebastian Vettel în lupta pentru titlul mondial.

Esential 66 de puncte este diferenta dintre Lewis hamilton si Sebastian Vettel in clasamentul general
Ferrari a decis să activeze opţiunea de a-i prelungi contractul lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2016, după numeroase speculaţii potrivit cărora putea fi înlocuit cu Valtteri Bottas de la Williams.

Finlandezul afirmă însă că este mult prea devreme pentru a şti dacă va rămâne alături de Scuderia Ferrari şi pe parcursul sezonului 2017. "Nu ştiu. Am contract pentru cel puţin încă un an. Ce se întâmplă după aceea rămâne de văzut", a declarat el pentru postul de televiziune Sky Italia.

Pe de altă parte, Raikkonen a admis că este pregătit să-l ajute pe coechipierul său Sebastian Vettel în lupta pentru titlul mondial, după ce germanul a urcat pe poziţia a două în clasamentul general.

"Ştim care sunt regulile şi este un lucru normal. Nu sunt în lupta pentru titlu şi, dacă se va ajunge la asta, pentru mine este în regulă.

Este ceva normal, încercăm să facem tot ce este mai bun pentru echipă. El este încă în luptă, aşa că nu există nicio problemă", a adăugat el.

Cu patru curse înainte de finalul sezonului, Vettel este la 66 de puncte în spatele liderului Lewis Hamilton.

Via GrandPrix247, Autosport

Comentarii (7)

  • Sunt fan dar poate ca pt 2017 ar fi bine sa se gandeasca la altceva. Sa-si faca echipa....GP3.GP2 sau F1 ori de ce nu, anduranta.
    18 3
  • eu cred ca nu va ramane
    sunt mult prea multi tineri care stau la rand pentru acel scaun
    20 3
  • Eu cred ca se poate.Depinde de cum se va descurca.De exempu daca va reusi sa intre in lupta pentru Ferrari nu va vrea sa il pastrezee si in 2017.
    2 7
  • Până atunci, mişcă-te şi tu mai cu talent că mi-au ieşit peri albi de când aştept să mai câştigi şi tu o cursă.
    12 4
  • @alice
    Stii tu ce e ala talent?
    4 9
  • Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!
    Alege-ţi şi tu un nickname când postezi un comentariu, nu te mai ascunde sub fusta mamei.
    Demonstrează că eşti bărbat şi nu doar un nefericit suferind de complexul Oedip.
    13 1
  • Brembo man
    Baiatul asta nu mai are nici o treaba cu sportul, doar face figuratie si din cand in cand mai provoaca cate un incident. As fi fericit sa vad la Ferrari un pilot tanar si determinat. Nu unul care sa-i stearga lui Vetel mucii de pe opinci.
    6 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru