Raikkonen spera la un podium in Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.04.2009
Kimi Raikkonen spune ca Scuderia Ferrari poate spera cel mult la o clasare pe podium in Marele Premiu al statului Bahrain, excluzand posibilitatea unei victorii.

Debutul de sezon a fost unul nefast pentru Scuderia Ferrari, care nu a reusit sa castige niciun punct in primele trei curse. Kimi Raikkonen a fost la un pas sa cucereasca un punct pe ploaie la Shanghai, insa esecul nu l-a demoralizat pe fostul campion mondial.

Desi admite ca Ferrari nu poate spera la victorie in cursa de la Sakhir din acest weekend, finlandezul anticipeaza ca echipa este capabila sa termine pe un loc pe podium.

"In urmatorul weekend vom fi in Bahrain, unde am avut mai multe teste pe parcursul iernii. Temperaturuile ar trebui sa fie mult mai mari aici comparativ cu sesiunile de teste. Ferrari a castigat cursele de aici din ultimii doi ani, dar sincer sa fiu de data aceasta nu cred ca este posibil. Daca reusim sa avem un weekend fara greseli putem castiga puncte si poate chiar la un loc pe podium", a declarat Raikkonen.

Pilotul Scuderiei Ferrari anticipeaza progrese si mai importante odata cu revenirea in Europa pe circuitul de la Barcelona, acolo unde Ferrari promite un nou pachet care sa imbunatateasca vizibil performantele monopostului F60.

"Vor fi mai multe update-uri la Barcelona si dupa aceasta cursa vom intelege unde stam comparativ cu ceilalalti", a adaugat el.

La randul sau, finlandezul a fost impresionat de victoria obtinuta de Sebastian vettel in Marele Premiu al Chinei din weekendul trecut. "Sunt bucuros ca Vettel a castigat Marele Premiu al Chinei. Este un tip ok si a pilotat grozav in cursa. Merita acest succes", a incheiat Raikkonen.

Via | Motorsport.com

Comentarii (8)

  • da!
    bravo kimi:)
    0 0
  • Kimi
    A luat-o pe urmele lui Barrichello...mult succes, poate totusi Ferrari isi revine, ca s-au facut de ras pana acum.
    0 0
  • kimi
    Asa sa fie, Macar un loc 3. Pentru moralul lui dar si al echipei.
    0 0
  • ...
    Mai bine se apuca de masina pentru 2010.
    0 0
  • :X:X:X
    in Kimi's column pe site'ul sau oficial,nu a uitat sa-l felicite si pe prietenul si totodata colegul sau de badminton in elvetia,vettel :)) ceea ce se vede si aici.that's what I call FAIR PLAY.... la fel s-a intamplat si dupa Hungaroring 2008 cand l-a felicitat pe Kove ..:)
    0 0
  • vise marete
    la fel cum Kimi spera sa obtina podium in Bahrain, asa sper si eu sa ajung pilot de formula1 la 26 ani si fara experienta. Baiatul asta sa zica mersi ca are un titlu mondial care l-a castigat fara sa vrea, acum sunt o gramada de adevarati piloti care merita si intradevar pot sa ia podium.
    0 0
  • crion si baronu
    sinteti caraghiosi.De ce nu ar fi posibil?Ca nu doriti voi?Este totusi un campion mondial nu un oarecare ca voi.De unde stiti voi ce se intimpla la Ferrari?ATI AJUNS MARI SPECIALISTI INTRE TIMP DUPA TREI CURSE DISPUTATE IN ACEST AN?Osa vedem cu totii in curind daca este un pilot bun sau terminat.Si celui mai bun pilot daca ii dai o caruta nu are ce sa faca.Cit despre echipa tehnica a lui ..........TAMIIE TATA.
    0 0
  • pentru crion82
    Ai vazut cursa de la Suzuka 2005. Atunci KIMi a plecat de pe pozitia a 17 si a catigat cursa...............
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru