Raikkonen: "Viitorul meu nu depinde de cursa de la Spa-Francorchamps"

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen susţine că viitorul său la Ferrari nu depinde de rezultatul pe care îl va obţine în Marele Premiu al Belgiei, însă admite că nu şi-a făcut planuri pentru anul viitor.

Viitorul lui Kimi Raikkonen la Ferrari este incert ca urmare a întârzierii cu care echipa ia o decizie cu privire la opţiunea de a-i prelungi contractul pentru sezonul următor.

Pilotul finlandez insistă însă că nu se află sub presiune şi că performanţa pe care o va obţine în Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul acestei săptămâni nu va juca un rol esenţial în decizia finală.

"Aşa cum am spus de multe ori înainte, este o cursă ca multe altele. O singură cursă nu va face diferenţa într-o direcţie sau alta, dar sper să avem un weekend bun. La un moment dat cariera mea se va termina, dar este greu de spus ce voi face atunci. Nu m-am gândit prea mult şi nu am planuri", a declarat el.

Pe de altă parte, Raikkonen afirmă că este mulţumit de modul în care a decurs sezonul 2015 comparativ cu anul trecut, deşi admite că au existat curse în care a înregistrat performanţe modeste.

"Depinde cum compari. Dacă faci o comparaţie cu anul trecut, nu este deloc rău.

Dar am avut unele curse proaste şi un pic de ghinion. Anul acesta monopostul nostru a funcţionat bine. Micile lucruri pot face diferenţa, iar pneurile reprezintă probabil cel mai important factor", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (9)

  • serban
    Anul trecut te-a făcut paella Alonso, acum te face varză bavareză Vettel, nu mai merge, acasă Kimișor ! Sau înapoi în WRC, acolo ai mai avea câțiva ani de lălăială liniștită !
    9 19
  • Considerand ca a fost confirmat pentru 2016, sper sa ca anul asta sa se descurce mai bine in restul curselor. Iar in 2016, sper sa fie mai aproape de Vettel, desi sper sa-l si bata pentru ca la asta ma astept de la el.
    26 7
  • @F1_Red_Fury

    A fost anuntat official undeva?

    Mersi
    4 0
  • Ramen Kimi
    http://www.bbc.com/sport/0/formula1/33993734
    6 0
  • serban
    @soxy Autosprint astăzi. Păcat că Ferrari își blochează un loc și pentru 2016 ! Ce varză l-a făcut Vettel anul ăsta, dar ce-o să-l facă la anul !
    9 12
  • WOHOOOO. YES BABY!
    8 3
  • UPDATE
    KIMI a semna pentru inca un sezon!
    15 1
  • normal ca a semnat, ca cu el au dezvoltat masina si sunt in urcare
    6 0
  • da a fost anuntat si si confirmat si pe pagina lor de FB si TW
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru