Red Bull a schimbat furnizorul alternatoarelor

de Daniel Popescu
Vineri, 03.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a decis să renunţe la serviciile italienilor de la Magneti Marelli pentru furnizarea alternatoarelor în urma defecţiunilor tehnice suferite în sezonul trecut.

Esential 3 abandonuri a suferit Red Bull Racing in 2012 din cauza defectiunilor la alternatoare
Şansele la titlul mondial ale lui Sebastian Vettel au fost afectate semnificativ anul trecut de defecţiunile suferite de alternatoarele furnizate de Magneti Marelli în cursele de la Monza şi Valencia.

Problemele au continuat şi la Austin, acolo unde coechipierul Mark Webber a abandonat de asemenea în urma unei defecţiuni la alternator.

În speranţa că nu va mai avea astfel de probleme şi în sezonul curent, Red Bull Racing a decis să renunţe la serviciile producătorului italian şi va utiliza alternatoare produse de compania Tag, potrivit unor surse citate de publicaţia Italiaracing.

Informaţia nu este una surprinzătoare, în condiţiile în care proprietarul Dietrich Mateschitz declara încă din luna septembrie că schimbarea furnizorului este necesară. "Vreau ca Renault să se separe de furnizorul Magneti Marelli pentru a putea folosi altceva", preciza austriacul la vremea respectivă, referindu-se la faptul că furnizorul de motoare utiliza alternatoare Magneti Marelli în cadrul pachetului furnizat pentru Red Bull Racing.

Lotus, o altă echipă propulsată de motoare Renault, va continua însă să utilizeze alternatoare produse de Magneti Marelli.

Via Italiaracing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru