Red Bull: "Alonso poate fi învins, avansul său nu este insurmontabil"

de Daniel Popescu
Marti, 24.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner este încrezător că Mark Webber şi Sebastian Vettel au abilitatea de a-l învinge pe Fernando Alonso în lupta pentru titlul mondial.

Esential 34 de puncte este avansul lui Alonso din clasamentul general
Fernando Alonso a obţinut duminică pe circuitul de la Hockenheim a treia victorie din acest sezon şi a acumulat 68 de puncte din 75 posibile în ultimele trei Mari Premii, ocazii cu care şi-a sporit avansul în fruntea clasamentului general la 34 de puncte.

Pilotul Scuderiei Ferrari va rămâne astfel lider pe parcursul vacanţei de vara indiferent de rezultatele din Marele Premiu al Ungariei, însă rivalii de la Red Bull Racing sunt convinşi că în a doua jumătate a sezonului au oportunitatea de a-l învinge. Christian Horner, şeful Red Bull, afirmă că cei doi piloţi ai echipei vor pune presiune pe dublul campion mondial încă de la etapa din Ungaria.

"Alonso a terminat toate cursele în puncte, a câştigat trei curse şi are un avans de 34 de puncte, dar cu 25 de puncte acordate victoriei asta nu este insurmontabil. Evident, este important ca ambii piloţi ai noştri să-l învingă cu regularitate, dar a pilotat incredibil de bine.

A atins forma maximă în acest punct al anului. Mai sunt multe curse intre prezent şi steagul cu pătrătele din Brazilia (n.r - ultima cursa a sezonului). Obiectivul este să punem cât mai multă presiune în a doua jumătate a anului, care începe în weekend în Ungaria", a declarat britanicul.

Via SportingLife

Comentarii (4)

  • BackonYou
    Sunt sigur de un lucru cat ar zice ce-i de la Redbull, Fernando intotdeauna forteaza.
    11 1
  • Alonso daca are masina egala sau putin mai slaba decat RBR max 0.2 sec, ii bate pe ambii piloti ai producatorului de suc fara drep de replica
    11 2
  • Asa,si?!Sunt mai multi piloti care il pot ajunge si depasii,chiar si la puncte....stim si noi ceva matematica....spor la treaba ;) !
    4 2
  • mobius
    Teoretic se poate intampla orice. Eu insa nu cred ca daca lucrurile au mers spre bine pana acum pentru Alonso si Ferarri, vor merge brusc inapoi pentru ei. Nu ma refer deloc la Massa, il iau drept port stindard pe Alonso pentru ca dovedeste determinare si multa ambitie, fara a mai vorbi de competenta (ma refer aici la relatia cu echipa). Fernando a terminat pana acum toate cursele in puncte si cu toate ca este posibil sa piarda o cursa poate doua pana la sfarsit din diverse motive, cu siguranta va adauga la avansul pe care il are suficiente puncte pentru a castiga de aceasta data campionatul. In acest an exista avantajul, mai ales in cazul unui asemenea avans, ca exista multi pretendenti la titlu. Ii doresc multa bafta. Ma gandesc acum ca sunt multi care acuza echipa ca il sustine pe Alonso, dar datorita lui, Ferarri este pe locul doi.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru