Red Bull despre continuare parteneriatului cu Renault: "Orice este posibil"

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull aşteaptă o decizie finală a celor de la Renault cu privire la achiziţionarea echipei Lotus pentru a afla dacă va continua parteneriatul cu constructorul francez în 2016.

Oficial, nu s-a terminat nimic cu Renault. Este dificil să vedem ce se întâmpla, dar nimic nu este imposibil. Aproape totul este deschis.

Christian Horner
Sef Red Bull
Red Bull Racing a fost nevoită să negocieze o continuare a actualului contract pentru motoare cu Renault după ce a fost refuzată de rivalii de la Ferrari şi Mercedes, însă o decizie finală este încă departe. Principalul motiv pentru care decizia este blocată se referă la negocierile purtate de Renault pentru achiziţionarea echipei Lotus.

De altfel, Christian Horner, şeful Red Bull, a admis că aşteaptă o decizie finală din partea Renault în cazul Lotus pentru a afla strategia următoare a francezilor.

"Aşteptăm din luna mai să înţelegem care sunt intenţiile Renault. Vor cumpăra propria echipă? Vor rămâne doar ca furnizori sau nu? Îi aşteptăm", a declarat britanicul.

Chiar dacă anterior ambele părţi au sugerat că o continuare a parteneriatului este dificilă, Horner susţine că orice este posibil în finalul acestui an.

"Oficial, nu s-a terminat nimic cu Renault. Este dificil să vedem ce se întâmpla, dar nimic nu este imposibil. Aproape totul este deschis", a adăugat el.

Principala piedică în continuarea parteneriatului este legată de numeroase critici publice făcute de Red Bull cu privire la performanţele motoarelor Renault. Publicaţia italiană Omnicorse susţine că Renault aşteaptă inclusiv scuze publice din partea Red Bull pentru a continua parteneriatul.

Via GMM

Comentarii (1)

  • Orice este posibil, dar un parteneriat cu Honda ar fi o miscare geniala, as spune chiar ca este o miscare "The Hand Of God"!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru