Red Bull exclude plecarea lui Webber la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.05.2012
Christian Horner a negat speculaţiile potrivit cărora Mark Webber va pleca la Ferrari în sezonul următor şi susţine că Red Bull va negocia prelungirea contractului australianului.

Presa spaniolă a lansat recent un zvon potrivit căruia Mark Webber a semnat un precontract cu Ferrari valabil începând din sezonul 2013.

Pilotul australian a negat imediat orice discuţii cu Scuderia Ferrari, afirmând că este prea devreme pentru a decide echipa pentru care va concura în 2012, iar Christian Horner a luat o poziţie similară. Şeful Red Bull Racing susţine că Webber este fericit să concureze pentru echipă şi spune că la un moment dat va demara negocierile cu acesta pentru prelungirea contractului.

"În fiecare primăvară devine ceva reciproc ca Webber se duce la Ferrari. Nu poartă combinezonul roşu. Cred că este inevitabil (n.r - să apară zvonuri), pentru că aproape fiecare pilot a fost creditat că va concura alături de Fernando Alonso anul viitor, dar noi ne concentrăm pe noi înşine."

"Webber se bucură să fie alături de echipă, este fericit aici şi noi suntem fericiţi cu el. La momentul potrivit în acest an vom discuta despre viitor, aşa cum am făcut şi în sezoanele precedente.

Este ceva ce vom discuta mai târziu în acest an, iar eu nu ştiu despre nicio discuţie. Cred că Webber este mulţumit de locul în care este, are o poziţie bună aici, dar speculaţiile sunt inevitabile", a declarat britanicul.

Via | SkySports

Comentarii (1)

  • bb brunes
    Nici nu cred ca Ferrari i-ar fi facut o astfel de oferta...asa cum tot declarau cei din echipa, vor sa investeasca intr-un pilot tanar care sa invete, de ce nu, de la Alonso si chiar sa ii ia locul atunci cand acesta se va retrage din lupta pentru titlu...Webber este cam la acelasi nivel cu Alonso..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru