Red Bull ironizează Ferrari în felicitarea de Crăciun

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.12.2010
Red Bull Racing ironizează ordinele de echipa dictate de Ferrari în Germania în felicitarea dedicată sărbătorilor de iarnă.

Echipele de Formula 1 obişnuiesc să realizeze felicitări de Crăciun cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iar în ultimii ani acestea au ajuns să circule inclusiv pe internet, deşi sunt adresate unui număr restrâns de persoane.

Pentru acest sezon al sărbătorilor de iarnă, felicitarea realizată de Red Bull Racing are toate şansele să fie considerată cea mai originală, întrucât ironizează ordinele de echipa impuse de Ferrari în Germania prin care Felipe Massa i-a cedat victoria lui Fernando Alonso.

Astfel, felicitarea îl prezintă pe Sebastian Vettel la volanul unui monopost Red Bull într-un duel cu Moş Crăciun, aflat în celebra sanie trasă de reni. Noul campion mondial al Formulei 1 este informat de la boxe că trebuie să-i cedeze victoria lui Moş Crăciun. "Moş Crăciun este mai rapid decât tine. Te rog să confirmi că ai înţeles mesajul", scrie pe felicitarea celor de la Red Bull, aluzie la celebrul mesaj al lui Rob Smedley de la Hockenheim.

De obicei, autorul celor mai orginale felicitări de Crăciun este Bernie Ecclestone, iar Red Bull Racing este din nou în rolul principal.

De data aceasta, deţinătorul drepturilor comericale ale Formulei 1 face aluzie la insistenta celor de la Red Bull Racing de a nu impune ordine de echipe, iar Christian Horner nu reuşeşte să decidă pe cine să favorizeze nici măcar după ce aruncă o monedă în aer. "Nu cade întotdeauna aşa cum crezi", este mesajul transmis de Ecclestone pentru Horner.

Via | cmckinleyF1 | FormulaUK

Comentarii (16)

  • iulian
    prostie la nivel inalt
    istia de la red bul sunt niste pui de naparci care acum isi iau lume in cap dar ei au uitat ca la safarsitul campionatului lau favorizat pe vetel?in timp ce weber sa luptat ca prostul tot seszonul vai de capul lor primul si ultimul lor titlu !!!!!!!!!!!!!!!!
    29 64
  • @iulian
    glumele trebuiesc hulite , nu ?
    36 10
  • marcel
    Red Bull
    Sa nu uitam si acea cursa-n care unuia i s-a oferit o aripa-fata imbunatatita...
    27 18
  • Red Bull
    Echipa asta incepe sa fie din ce in ce mai simpatica:).Parafrazand o vorba buna: da-i unei echipe de F1 succes deplin ca sa-i poti vedea umorul:)
    37 7
  • Schumy fan 4 ever
    sa nu uitam ca Red Bull erau considerati "baietii veseli" ai F1.
    are mult bun simt in ea aceasta felicitare.
    38 20
  • iulian
    AdrianosFidi
    daca eu fac gluma urmatoare:iesi de pe situl ista pentru ca sunt alti mai destepti ca tine!!!! Ce zici e simpatica gluma nu? dar banuiesc ca nu treb huluita nu??????
    10 28
  • Vettel CAMPION
    iulian eu de sarbatori iti dedic clasamentul pe echipe :
    1.Red Bull Racing 498 Pct
    2.McLaren Mercedes 454 Pct
    3.Scuderia Ferrari 396 Pct
    34 10
  • @ Vettel
    Cate campionate a castigat ferari si cate R&B ?
    11 33
  • :o))))
    FOAAARTE TAAAAAAAAARE FELICITAREA!!!! :o))))
    Demult n-am mai ras atata fiind pe automarket, jur!
    FELICITARILE mele ptr inspiratie si umor!
    Cu ocazia asta tin sa urez TUTUROR vizitatorilor siteului (exclusiv patrupedelor), adminilor si celor care au grija de Automarket SARBATORI FERICITE!

    PS: restul kestiunilor jenante si infantile din unele comentarii de-aici nu merita decat ignorantza!
    36 9
  • :))
    Red Bull sunt cei mai tari! Can you confirm? Nu am mai accesat demult Automarket, noroc cu Twitter :D Oricum nu v-am uitat ;) Va doresc voua si tuturor prietenilor de aici un Craciun binecuvantat!
    20 9
  • HA HA HA
    HA HA HA
    MOS CRACIUN, N-A EXISTAT, NU EXISTA SI NICI NU VA EXISTA VREODATA...CEL PUTIN IN ROMANIA NU ARE LA CE SI LA CINE SA VINA, CA NIMENI NU E DE TREABA, E TARA DE OAMENI CU 2 SAU MAI MULTE FETZE...TE ROG SA CONFIRMI....CRACIUN FERICIT....ATI INTELES?
    16 9
  • Schumy fan 4 ever
    Craciun Fericit tuturor!
    20 2
  • ferrari
    intrebarea este: va mai castiga ferrari campionate??????( pana nu pleaca alonso ,sper ca nuuuuu). TARE DE TOT FELICITAREA. CRACIUN FERICIT TUTUROR
    18 9
  • mobius
    ...
    Idea felicitarii celor de la Red Bull mi se pare de prost gust si nu cred ca trebuie sa explic. In rest, doresc tuturor ca sarbatorile de Craciun sa le aduca numai bine, sanatate, si fericire.
    8 22
  • toreador023
    RBR
    Cind vad pe unii ca scriu ca Red Bull "cei mai tari"..sau alt ceva de genu,...ma amuza chestia asta. Intrebarea care imi o pun este urm.: Cit timp acesti "fani" RBR o sa mai "existe"....probabil nu mult....la sigur. Acest foc de paie numit RBR o sa vedeti ca nu o sa reziste mult...sa nu dea domnu sa intre in colaps aceste energizante ca ii vai si amar cu toate echipele Red Bull.
    Iar unii din acei "fani" RBR, vor fi fani Ferrari, care acum fac tot felul de ironii "destepte" la adresa acestei echipe.
    10 11
  • @RETARZI
    iuliene mai invata a scrie si a vorbi. Si pt cei impotriva REDBULL, ganditi-va ca ei organizeaza foarte multe evenimente in lume de freestyle, gen . competitii de ski-snowboard, Downhill pt bike-uri,flying challenge si altele.chiar si in romania. La sinaia a fost in toamna un concurs de downhill. Sprijina tineretul si sportul. Intrebarea ar fi ..de ce sa arunci cu cacat in Redbull? Raspuns: pt ca sunt doar un retard.
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru