Red Bull: "Mercedes nu-l poate angaja pe Horner, tocmai i-am prelungit contractul"

de Daniel Popescu
Luni, 17.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Helmut Marko a exclus posibilitatea ca Mercedes să-l recruteze pe Christian Horner ca şef de echipă şi afirmă că britanicul şi-a prelungit contractul cu Red Bull.

Presa internaţională a speculat la sfârşitul săptămânii trecute că Mercedes intenţionează să-i facă o ofertă lui Christian Horner, şeful Red Bull Racing, pentru înlocuirea lui Norbert Haug la conducerea departamentului de motorsport.

Informaţia a fost însă negată de consultantul Helmut Marko, care afirmă că Red Bull i-a prelungit deja contractul lui Horner pentru mai mulţi ani.

"Horner şi-a prelungit contractul cu noi săptămâna trecută, pe mai mulţi ani. Mercedes a întârziat", a declarat austriacul.

Urmareste Automarket
Publicaţia germană Bild susţine că Mercedes analizează posibilitatea de a împărţi jobul de şef al departamentului de motorsport în două posturi: unul pentru Campionatul German de Turisme (DTM) şi unul pentru Formula 1.

Sursa citată a exclus însă posibilitatea ca jocul dedicat Formulei 1 să-i fie acordat lui Michael Schumacher, întrucât germanul nu ar fi interesat.

Via GMM

Comentarii (2)

  • suckers - Mercedes =))
    4 5
  • costelinommm
    Bai oamnei buni nu vorbim de jean Todd , nu vorbim de flavio Briatore ,vb de acest horner ce ppoate sa faca el la mercedes ? redbull nu inseamna horner nu inseamna vettel , inseamna newey . Nu ma crede-ti uitati-va la istoria lui si intelegeti voi.. Pentru conscatori
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru