Red Bull: "Motorul pierdut de Webber era la sfârşitul vieţii"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 28.05.2010
Red Bull a dezvăluit că motorul pe care Mark Webber l-a pierdut în antrenamentele din Turcia era la sfârşitul vieţii.

Red Bull Racing a fost lovită din nou de defecţiuni tehnice la monopost, de data aceasta în a doua sesiune de antrenamente libere de la Istanbul. Mark Webber a pierdut un nou motor Renault cu numai câteva minute înainte de finalul sesiunii, ridicând noi semne de întrebare privind fiabilitatea monopostului Red Bull.

Cu toate acestea, Christian Horner susţine că motorul respectiv se apropia deja de durata optimă de rulare şi că ar fi fost trecut oricum pe linie moartă la finalul zilei de vineri.

"Motorul lui Webber era chiar la finalul numărului optim de kilometri. Cred că s-a oprit cu circa 50 de kilometri mai devreme decât ţinta de kilometri, aşa că programul său nu va fi afectat. Este însă important pentru Renault să înţeleagă exact natura problemei, dar a fost un motor chiar la finalul vieţii sale. Deşi este dezamăgitor că am pierdut un motor, l-a costat pe Webber numai 5 sau 6 tururi", a declarat britanicul la finalul sesiunilor de antrnamente.

Nici Sebastian Vettel nu a fost scutit de emoţii, germanul raportând o defecţiune la sistemul de presiune al apei cu numai câteva minute înainte de finalul sesiunii.

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • ceau
    o noua defectiune pe un cirxuit "cald"!
    3 2
  • no 1????
    automarket!!!!!!! reveniti-va: pe locul 1 (ce-i drept temporar) se afla Webber si nu Vettel. Sau poate stiti voi ceva?! :))))
    9 0
  • @je lol
    chiar conteaza asta in momentul asta ?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru