Red Bull renunta la propriul sistem KERS

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.01.2009
David Coulthard a anuntat ca Red Bull renunta la dezvoltarea propriului sistem KERS in favoarea unui parteneriat cu Renault.

Red Bull intentiona sa isi dezvolte propriul sistem KERS pentru sezonul 2009, insa grupul patronat de Dietrich Mateschitz a intampinat numeroase probleme inca din vara trecuta, cand o baterie a explodat la sediul echipei de la Milton Keynes.

Desi echipa austriaca spera sa treaca cu bine peste aceste probleme, David Coulthard, noul consultant al team-ului, a dezvaluit ca Red Bull a abandonat proiectul din ratiuni economice. Astfel, austriecii vor colabora cu furnizorul de motoare al echipei, Renault urmand sa furnizeze sistemul KERS la pachet cu propulsorul.

"Initial, Red Bull a vrut sa dezvolte propriul sau sistem, dar apoi a decis ca este mai economic si mai eficient sa lucreze cu Renault. KERS vine acum la pachet cu motorul", a declarat scotianul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru