Red Bull se teme de o dominaţie Mercedes în calificări

de Daniel Popescu
Sambata, 06.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi Mark Webber sunt impresionaţi de prestaţia celor de la Mercedes în antrenamente şi anticipează că germanii vor domina calificările.

Esential 5 pole position-uri a obtinut Mercedes in ultimele sase Mari Premii
Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Germaniei, însă pilotul echipei Red Bull a preferat să scoată în evidenţă performanţele rivalilor de la Mercedes din prima sesiune.

Deşi este mulţumit de comportamentul monopostului său, triplul campion mondial a lasat să se înţeleagă că cei de la Mercedes sunt mai rapizi.

"Cred că Mercedes au fost extrem de rapizi vineri dimineaţă, noi nu am fi putut face acei timpi. Vineri dimineaţă nu am fost pe deplin mulţumit de monopost, dar după-amiază am fost într-o formă mai bună. Stintul cu puţin combustibil a fost determinat de trafic şi altele, aşa că vom vedea ce va fi, dar până acum sunt mulţumit", a declarat germanul.

Nu avem mari speranţe pentru sâmbătă. Mercedes este mai mult decât capabilă să blocheze prima linie a grilei de start.

Mark Webber
Pilot Red Bull
Mult mai categoric a fost coechipierul său Mark Webber, care nu ar fi surprins ca Mercedes să ocupe prima linie a grilei de start după ce a obţinut pole position-ul în cinci dintre ultimele şase Mari Premii.

"Nu avem mari speranţe pentru sâmbătă.

Mercedes este mai mult decât capabilă să blocheze prima linie a grilei de start, aşa cum am văzut şi în ultimele curse. Eu şi Vettel am părut ceva mai rapizi pe un tur, dar poate că Mercedes a avut mai mult combsutibil. Trebuie să muncim şi situaţia este similară şi pentru cursă: în ultimele săptămâni, Mercedes a demonstrat că nu este lentă duminică, aşa că sunt câţiva băieţi în lupta pentru victorie", a precizat australianul.

Via Red Bull

Comentarii (2)

  • Este doar teatru iar incearca arta disimularii....sa se relaxeze cei de la merc si sa nu traga foarte tare pe final.
    7 4
  • Sa nu fie din nou un pole Mercedes
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru