Red Bull speră să utilizeze noul alternator Renault în Japonia

de Daniel Popescu
Marti, 25.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner este încrezător că Renault va fi capabilă să furnizeze un nou tip de alternator pentru echipă în cursa de la Suzuka.

Renault a iniţiat dezvoltarea unui nou tip de alternator pentru cele patru echipe care utilizează motoarele echipei franceze după defecţiunile suferite de Sebastian Vettel şi Jerome D'Ambrosio în Marele Premiu al Italiei. Red Bull a evaluat noua specificaţie în antrenamentele din Singapore, iar şeful Christian Horner şi-a exprimat speranţa că alternatorul va fi pregătit pentru Marele Premiu al Japoniei de la începutul lunii octombrie.

"Cred că Renault trebuie să mai efectueze câteva teste. Cred că au înţeles care este problema după defecţiunea lui D'Ambrosio, pentru că au avut această oportunitate. Asta le-a oferit câteva indicii, iar furnizorul alternatoarelor (n.r - Magneti Marelli) lucrează pentru a le rectifica", a precizat el.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Renault a anunţat înaintea cursei din Singapore că nu a înţeles încă motivul pentru numeroasele defecţiuni ale alternatoarelor din ultima perioadă.
În plus, acest lucru l-a determinat pe Horner să fie îngrijorat că o astfel de problema ar putea apărea şi în Singapore.

"De fiecare dată când văd un monopost cu motoare Renault care se opreşte pe circuit prima întrebare pe care mi-o pun este "de ce?". Maldonado a abandonat, dar din motive hidraulice, apoi am văzut o problemă la un Caterham, dar cred că s-a întâmplat pentru că au uitat să-i pună un pneu. Alternatoarele de pe monoposturile noastre s-au comportat impecabil în ceea ce este probabil cea mai dificilă cursa a anului pentru monopost, motor şi piloţi", a mai precizat el.

Via Adam Cooper

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru