Red Bull: "Vettel nu a vorbit şi nu a semnat nimic cu Ferrari"

de Daniel Popescu
Marti, 16.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner a negat că Sebastian Vettel a semnat un precontract cu Ferrari pentru sezonul 2014 şi afirmă că presa a "transferat" toţi oamenii importanţi de la Red Bull la echipa italiană.

Vettel ne-a spus clar că nu a avut niciun dialog şi nu a semnat nimic cu Ferrari.

Christian Horner
Sef Red Bull
În aceeaşi zi în care Ferrari a oferit cel mai important indiciu ca Felipe Massa va continua să fie coechipierul lui Fernando Alonso şi în sezonul următor, presa internaţională a reluat o ipoteză mai veche, potrivit căreia Sebastian Vettel a semnat deja un precontract cu Scuderia care va fi valabil începând din sezonul 2014.

Şeful Christian Horner a negat însă informaţiile şi susţine că dublul campion mondial nu a semnat nicio înţelegere cu Ferrari.

"Vettel ne-a spus clar că nu a avut niciun dialog şi nu a semnat nimic cu Ferrari, dar zvonurile vor continua întotdeauna. Nu este tocmai frustrant, pentru că s-a presupus că întreaga echipă va merge la Ferrari la un moment dat, fie că a fost vorba despre Adrian Newey (n.r - directorul tehnic), Mark Webber, Vettel sau chiar eu însumi", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
Declaraţiile lui Horner vin la mai puţin de 24 de ore după ce Ferrari a negat de asemenea prin vocea preşedintelui Luca di Montezemolo semnarea unui contract cu Vettel, sub pretextul că germanul nu poate face echipă cu Fernando Alonso.
Contractul lui Vettel cu Red Bull expiră la sfârşitul sezonului 2014, însă consultantul Helmut Marko a confirmat că ultimul an al înţelegerii este condiţionat de obţinerea unor anumite performanţe în sezonul 2013.

Via Daily Telegraph

Comentarii (1)

  • Atata vreme cat castiga titluri cu RedBull nu stiu de ce ar pleca.Probabil la asta se gandeste si el.In acest an titlul pare al lui,iar cu asa dominare categorica in ultimii 3 ani nu cred ca la anul RedBull/Vettel vor fi mai prejos.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru