Red Bull vrea să-l plaseze pe Ricicardo la Caterham

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.11.2011
Red Bull încearcă să-l plaseze pe Daniel Ricciardo la Caterham în locul lui Jarno Trulli, însă Tony Fernades insistă că italianul va rămâne la echipă.

Red Bull nu a luat încă o decizie finală în privinţa liniei de piloţi pe care o va plasa la Scuderia Toro Rosso, însă una dintre variante este ca echipa să mizeze în continuare pe Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari.

În acest context, Red Bull încearcă să găsească o soluţie potrivită pentru Daniel Ricciardo, care în acest final de sezon a concurat pentru Hispania.

Întrucât spaniolii mizează deja pe veteranul Pedro de la Rosa, şansele ca australianul să continue sunt reduse, motiv pentru care grupul austriac încearcă să găsească o soluţie de compromis. Aceasta pare să fie Caterham, echipa care până în acest an a concurat sub numele de Lotus, iar cel vizat de concediere este Jarno Trulli. Italianul are însă contract cu echipa britanică pentru sezonul  2012, iar patronul Tony Fernades a exclus posibilitatea ca Trulli să fie îndepărtat.

"În acest moment avem un contract şi va concura. Nu există nicio schimbare în linia noastră de piloţi şi am raportat la FIA numele ambilor noştri piloţi", a precizat omul de afaceri malaezian.

În cazul unui eşec al negocierilor, Ricciardo ar putea rămâne în afara Formulei 1, în condiţiile în care postul de pilot de rezervă la Toro Rosso îi va fi încredinţat cel mai probabil francezului Jean-Eric Vergne.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru