Renault a renuntat la dezvoltarea monopostului R29

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 27.08.2009
Fernando Alonso a dezvaluit ca Renault a intrerupt definitiv procesul de dezvoltare al monopostului din acest an, preferand sa se concentreze pe viitorul R30.

Renault a devenit joi a doua echipa care a confirmat in mod public renuntarea la dezvoltarea monopostului pentru sezonul curent.

Francezii se alatura astfel celor de la Ferrari, care la randul lor isi concentreaza intreaga atentie spre sezonul viitor. In acest context, spaniolul crede ca va fi foarte greu ca Renault sa repete rezultatele din finalul sezonului trecut si sa obtina victorii in ultimele sase curse.

"Poate ca anul trecut am avut mai multe oportunitati, pentru ca monopostul se imbunatatea de la cursa la cursa, dar anul acesta nu este cazul. Monopostul Renault pentru 2009 este deja terminat, iar munca la cel din 2010 a inceput deja, asa ca de acum inainte vor fi doar imbunatatiri minore. Prin urmare, va fi mai dificil sa castigam curse", a declarat dublul campion mondial.

"Dar in ultimele trei curse am fost foarte competitivi. Daca am fi avut noroc si daca am fi maximizat oportunitatile am fi vorbit despre podiumuri. Dar nu am profitat de oportunitati, asa ca de acum avem nevoie de weekenduri perfecte".

Alonso continua sa se afle in centrul speculatiilor legate de o intelegere cu Ferrari, insa actualul pilot Renault s-a marginit sa afirme ca discuta cu mai multe echipe alternativele pe care le are incepand din 2010.

"Ne gandim si evaluam cateva posibilitati, asa ca vom vedea. Cred ca saptamana viitoare este prea devreme (n.r - pentru o decizie)", a precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (9)

  • punctaj
    In primul rand tin sa spun ca am Renault in echipa chiar acum dar in contextul general.
    De ce e pozitiv faptul ca renunta la dezvoltare? La fel ca si la stirea asemanatoare cu Ferrari.
    Stirile astea (in viziunea mea) sunt negative ca ziua (ca sa zic asa)
    0 0
  • McLaren
    este un doar un aspect,punct de vedere.Un altul,pozitiv,si care este cel oficial,se refera la realocarea unor resurse pentru anul viitor,ceea ce e un fapt pozitiv:),daca tot ai Renault in echipa..
    0 0
  • McLaren -ex:
    vezi cazul "Honda".Cum ai puncta acum aceeasi decizie luata de Brawn anul trecut?:)
    0 0
  • vezi cazul BMW...
    ...ca sa iti raspund la intrebare.
    Abandonarea dezvoltarii masinii nu garanteaza sucesul in anul urmator.
    0 0
  • baieti...
    Aveti careva link pentru sesiunea de antrenamente de la Spa de acuma de la 11, in afara de cea de pe justin? Daca aveti dati un copy paste aici va rog. Ms
    0 0
  • A1-Mclaren_Mircea_1984
    incearca www.p2pstation.net
    0 0
  • Mclaren_Mircea_1984
    daca in 2010 renault nu are rezultate sunt de acord sa fie depunctati:).Acum e prematur sa facem asta:)..Hai sa creditam inginerii,nu chibitii.
    0 0
  • pt McLaren
    :)
    0 0
  • :)))
    :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru