Renault a semnat un contract de sponsorizare cu HP

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.03.2010
Renault F1 Team a anuntat semnarea unui contract de sponsorizare pentru sezoanele 2010 si 2011 cu compania de tehnologie informatica HP .

Cu mai putin de 24 de ore inainte de inceperea noului sezon competitional, Renault F1 Team a reusit sa-si imbunatateasca situatia financiara dupa semnarea unui acord de sponsorizare cu compania Hewlett-Packard (HP), valabil pentru urmatoarele doua sezoane.

Logo-ul HP va fi vizibil pe monoposturile R30 ale echipei franceze incepand cu Marele Premiu al statului Bahrain din acest weekend. In plus, Renault va beneficia de acces la tehnologiile HP pentru a-si imbunatati capacitatea de analiza a datelor. Pe de alta parte, echipa franceza va utiliza centre de date ecologice pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon, iar statiile de lucru vor fi in proportie de 90% reciclabile.

HP este recunoscuta pe plan international drept una dintre cele mai importante companii de tehnologia informatiei, printre domeniile de activitate ale acesteia numarandu-se productia de computere personale, servere, consumabile sau servicii software si hardware pentu stocarea datelor.

Via | Renault

Taguri: HP, Renault, sponsor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru