Renault anticipează un nou pas înainte la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.06.2010
Renault este încrezătoare că se poate apropia şi mai mult de rivali la Marele Premiu al Europei datorită update-urilor pregătite pentru acest weekend.

Renault este una dintre numeroasele echipe care va introduce un update major pentru Marele Premiu al Europei, în speranţa că îmbunatăţirile vor fi suficient de importante pentru ca francezii să-şi îndeplinească obiectivul de a se apropia de Mercedes GP.

Noutăţile vizează o aripă faţă şi podeaua monopostului R30, potrivit şefului inginerilor, Alan Permane.

"Avem un update interesant, ce include o nouă aripă faţă şi o nouă podea, care credem că ne va duce cu încă un pas înainte", a declarat francezul în cadrul unui comunicat de presă.

La rândul său, Robert Kubica este optimist că update-ul se va dovedi în cele din urmă eficient şi speră să fie capabil să lupte pentru primele poziţii în cursă de pe străzile portului Valencia.

"Diferenţa faţă de frunte nu este atât de mare, dar încă trebuie să mai câştigăm teren şi putem face acest lucru numai dacă forţăm şi muncim. Vom avea un nou pachet aerodinamic şi sperăm ca acesta să ne ducă cu un pas mai departe.

Dar fiecare echipă va aduce update-uri, aşa că totul depinde de cât de multe update-uri vor aduce şi cât de mult vor îmbunătăţi. La Valencia orice se poate întâmpla şi trebuie să aşteptăm să vedem ce performante vom avea comparativ cu Mercedes", a explicat polonezul.

Via | Renault

Comentarii (1)

  • Renault
    Imi place echipa asta. De cand a plecat Briatore nu se mai tin de prostii si muncesc sa se afirme din nou. Bravo lor!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru