Renault anunţă programul complet al testelor

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.01.2011
Renault a dezvăluit programul complet al celor patru sesiuni de teste din această iarnă pentru Robert Kubica şi Vitaly Petrov.

Renault a publicat marţi programul complet al echipei pentru cele patru sesiuni de teste din această iarnă premergătoare sezonului 2011.

Aşa cum v-am informat anterior, Vitaly Petrov va fi primul pilot care va urca la volanul noului monopost R31, pilotul rus urmând să inaugureze maşina în 1 februarie pe circuitul de la Valencia. El îi va ceda locul în monopost coechipierului său Robert Kubica în zilele de 2 şi 3 februarie.

În cadrul sesiunilor de teste de la Jerez şi Barcelona, Petrov va evalua caracterisiticile noului monopost în primele două zile de teste, urmat de Kubica în ultimele două zile. Rocada se va petrece însă la ultima sesiune programată în Bahrain în 3-6 martie, când polonezul va fi cel care va evalua monopostul în primele două zile, urmat de coechipierul său.

În total, Petrov va benefica de şapte zile de teste, iar Kubica de opt. Renault va lansa noul monopost R31 în 31 ianuarie pe circuitul de la Valencia, la scurt timp după ce Sauber F1 Team va lansa propria maşină în paddock.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru