Renault ar putea furniza motoare pentru Williams şi Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.05.2010
Williams şi Lotus sunt cele două echipe pentru care Renault ar putea furniza motoare începând din sezonul 2011.

Renault a confirmat cu ocazia Marelui Premiu al statului Monaco că analizează posibilitatea de a oferi motoare şi pentru alte echipe începând din sezonul 2011.

Francezii oferă unităţi în prezent pentru propria echipă şi pentru Red Bull Racing, însă constructorul este pregătit din punct de vedere logistic să suplimenteze numărul de team-uri.

Deşi oficialii francezi nu au avansat niciun nume, publicaţia italiană Autosprint susţine că Renault a demarat deja negocierile pe această temă cu Williams şi Lotus. Ambele echipe sunt echipate în acest an cu motoare Cosworth, însă se vehiculează că în special britanicii sunt nemulţumiţi de performanţă acestora.

Cosworth a revenit în Formula 1 după o pauză de patru ani, iar motoarele furnizate în Formula 1 sunt bazate pe unităţile existente în 2006, când regulamentul tehnic era semnificativ diferit. Celelalte două echipe care utilizează motoare Cosworth în 2010 sunt Hispania Racing şi Virgin Racing.

Via | GPUpdate

Comentarii (2)

  • salutare
    oare vor repeta performantele Williams Renault din anii '90?
    ar fi extraordinar ca un campionat,sa aiba atatea echipe de top!
    5 1
  • britanici
    "Ambele echipe sunt echipate în acest an cu motoare Cosworth, însă se vehiculează că în special britanicii sunt nemulţumiţi de performanţă acestora".

    Poate ma lamuriti si pe mine care NU sunt britanici...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru