Renault ar putea renunta la serviciile lui Briatore

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.09.2009
Presa spaniola sustine ca Renault a propus forului mondial sa il concedieze pe Flavio Briatore pentru a evita o pedepasa aspra din partea FIA in scandalul legat de cursa de la Singapore din sezonul trecut.

Publicatia spaniola AS a lansat in aceasta dimineata o noua ipoteza legata de modul in care FIA va judeca accidentul lui Nelson Piquet Jr. de la Marele Premiu al statului Singaopore din sezonul 2008.

Sursa citata sustine ca Renault este pregatita sa renunte la serviciile sefului Flavio Briatore pentru a evita o pedeapsa severa din partea FIA in acest caz.

In prezent, principalii angajati Renault implicati in scandal sunt Briatore si Pat Symonds, directorul de inginerie al francezilor. Ultimul dintre ei a primit deja imunitate din partea FIA cu conditia sa relateze natura exacta a evenimentelor, astfel ca Briatore pare sa fi ramas singur in lupta sa cu forul mondial pentru a-si demonstra nevinovatia.

Printre numele vehiculate drept potentiali inlocuitori ai lui Briatore se numara si cel al cvadrupului campion mondial Alain Prost, care a evitat sa comenteze acest subiect. "Stiu doar ca este un zvon, vom vedea ce se va intampla", a explicat francezul.

Renault trebuie sa raspunda oficial acestor acuzatii in fata Consiliului Mondial al FIA, care se va reuni la Paris in 21 septembrie.

CRASHGATE: Citeste aici toate articolele legate de scandalul in care este implicata echipa Renault dupa accidentul lui Nelson Piquet Jr.

din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Via | Motorsport

Comentarii (1)

  • Piquet
    parca lucrurile capata contur in noua lumina...Briatore out,parca nici nu-l mai vad chiar asa diabolic,in fine,recunosc,Piquet e un pilot de exceptie,nu oricui ii poate iesi o asemenea "iesire in decor".Perfect,o "mostra" de pilotaj de cea mai inalta virtuozitate.Din pacate singulara,in cazul acestuia.Va ramane in istoria F1 pilotul care a stiut sa-si cel mai bine sa abordeze un parapet.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru