Renault ar putea utiliza noul deflector in China

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.04.2009
Renault este capabila sa utilizeze noul tip de deflector inca de la Marele Premiu al Chinei din acest weekend, potrivit informatiilor dezvaluite de publicatia The Guardian.

Decizia Curtii Internationale de Apel a FIA de a declara legale deflectoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota le obliga pe celelalte echipe sa dezvolte rapid solutii similare.

Dintre cele 7 echipe care nu utilizeaza in prezent noul tip de deflector, Renault este cea mai aproape de implementarea acestuia pe pista. De altfel, avocatul echipei franceze a dezvaluit in cadrul audierilor de marti de la Paris ca Renault a realizat deja un prototip pentru acest dispozitiv.

In plus, publicatia britanica The Guardian sustine ca Renault ar putea utiliza deflectorul chiar de la Marele Premiu al Chinei din acest weekend.

In schimb, asa cum se vehiculeaza de mai multe zile, echipe precum Ferrari, BMW-Sauber, Red Bull sau McLaren vor trebui sa astepte pana la Marele Premiu al Spaniei din luna mai noul tip de deflector. Sursa citata mentioneaza ca Ferrari, Renault, red Bull si BMW-sauber au teoretic posibilitatea de a face recurs la decizia FIA, insa justitia franceza nu se implica de obicei in problemele strict sportive.

Via | The Guardian

Taguri: Renault, deflector

Comentarii (2)

  • Dani...
    stirea asta ai dat-o si ieri. avem repetitii ? [http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/20142/renault-fia-ne-a-spus-ca-deflectorul-este-ilegal.html - din care citez: "Renault dispune in prezent de un prototip pentru deflector cu care echipa ar putea concura in Marele Premiu al Chinei, in cazul in care FIA va decide ca deflectoarele sunt legale"] Oricum, felicitari pentru faptul ca ai fost cu mult inaintea celor de la The Guardian. Eu, personal, suspectez ca cei de la The Guardian au user la noi pe site si au furat cu tupeu stirea de la tine. ba mai mult, cred ca "agatha" e userul lor ...
    0 0
  • @admin
    Parerea mea ca este o sinteza a stirii de ieri unde Renault a primit deja puncte pentru noul deflector: http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/20142/renault-fia-ne-a-spus-ca-deflectorul-este-ilegal.html si unde scrie clar: "Renault dispune in prezent de un prototip pentru deflector cu care echipa ar putea concura in Marele Premiu al Chinei, in cazul in care FIA va decide ca deflectoarele sunt legale"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru