Renault: "Bugetul pentru 2010 a fost deja stabilit"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.11.2009
Directorul executiv al Renault sustine ca bugetul echipei pentru sezonul 2010 a fost deja stabilit, in ciuda incertitudinilor privind viitorul constructorului francez in Formula 1.

Renault a anuntat joi prin vocea CEO-ului Carlos Ghosn ca va stabili viitorul echipei in Formula 1 pana la finalul acestui an, insa declaratiile sale sunt contrazise de directorul executiv al francezilor, Francois Caubet.

In cadrul unui interviu acordat publicatiei franceze L'Equipe, Caubet a afirmat ca echipa de Formula 1 are deja un buget stabilit pentru sezonul 2010. "Deja am semnat contracte cu piloti (n.r - Robert Kubica), iar bugetul nostru a fost aprobat. Sezonul 2010 a inceput deja", a declarat francezul pentru sursa citata.

Pe de alta parte, Caubet sustine ca Renault a trasat deja un obiectiv pentru sezonul urmator. "Trebuie sa revenim la un nivel bun. Nu vom fi campioni mondiali in 2010, dar avem mari sperante sa imbunatatim rezultatele", a mai precizat el.

Via | F1-Live

Taguri: Renault, buget

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru