Renault cauta sponsor principal in India

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.02.2009
Renault negociaza cu o companie multinationala din India obtinerea unui contract de sponsorizare pentru sezonul 2010.

Anuntata retragere a bancii olandeze ING din Formula 1 la finalul acestui an va atrage cu sine un deficit consistent in bugetul anual al echipei Renault.

ING platea, conform unor surse din piata bancara, aproximativ 42 de milioane de euro pentru sponsorizarea echipei, astfel ca Renault incearca sa gaseasca un nou sponsor principal pentru 2010.

Cum criza economica a afectat grav companiile din Europa, ING s-a reorientat spre India, tara care spera sa organizeze o cursa de Formula 1 incepand din sezonul 2011. In plus, tara asiatica tinde sa reprezinte o piata atractiva pentru Formula 1, avand si potentialul de a propulsa in viitor piloti in Marele Circ.

Un oficial al Renault India a confirmat pentru agentia de presa PTI ca echipa franceza negociaza cu o companie multinationala incheierea unui partenr strategic. "In prezent se negociaza cu o companie multinationala majora din India pentru un contract de sponsorizare", a explicat oficialul din tara asiatica.

Taguri: Renault, sponsor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru