Renault confirmă: contractul lui Kubica expiră în decembrie

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 26.11.2011
Renault a confirmat că actualul contract al lui Robert Kubica expiră în decembrie 2011, deşi într-un comunicat de presă anterior specificase că înţelegerea ia sfârşit în 2012.

Renault a pus capăt numeroaselor confuzii care au apărut în privinţa valabilitaţii contractului lui Robert Kubica.

După ce managerul Daniele Morelli a acuzat Renault de declaraţii false ca urmare a unui comunicat de presă care anunţa că acesta va expira la finalul sezonului 2012, Eric Boullier a confirmat că actualul contract al polonezul va expira în ultima zi a acestui an.

"Situaţia este destul de clară. Avem un contract cu Kubica până la sfârşitul acestui an, se termină în acest an. Alegerea cuvintelor este responsabilitatea mea şi cred că mesajul a fost clar. L-am aşteptat pe Kubica. Vrem să revină, dar ne-a informat că nu va fi apt pentru primul test, ceea ce pentru mine înseamnă că nu va începe sezonul, aşa că asta este", a declarat şeful Renault.

În acest moment nu este clar dacă Kubica negociază cu Renault prelungirea contractului, mai ales pe fondul speculaţiilor că Ferrari încearcă să-l atragă spre Maranello în perspectiva sezonului 2013.

Via | TheF1Times

Comentarii (1)

  • Renault a confirmat...
    ... ca si in F1-daca mai era cazul-functioneaza din plin ,,politica de dreapta" prin care doar banul conteaza. Ce mai conteaza pilotul cand devine inapt (chiar daca numai temporar?), care intre noi fie spus, era unul de top, sau cel putin in viitorul apropiat, sigur ar fi fost! Oare de ce Renault i-a permis participarea la activitati, altele decat cele organizate in cadrul F1? (aici ma gandesc la ,,fata nevazuta" a lucrurilor, in sine).
    Sa fie ,,o aripa ce s-a frant" inainte de vreme? Pacatul de pe lume ar fi!!!!
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru