Renault confirma interesul pentru Heidfeld

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Renault a dezvaluit ca Nick Heidfeld este una dintre optiunile echipei pentru a deveni coechipierul lui Robert Kubica in sezonul 2010.

Sperantele lui Nick Heidfeld de a pilota pentru Mercedes GP in sezonul 2010 s-au naruit in momentul revenirii lui Michael Schumacher in Formula 1, insa germanul ar putea profita de locul liber disponibil la Renault.

Echipa franceza a confirmat miercuri pentru prima oara interesul pentru fostul pilot al echipei BMW-Sauber, insa nu sunt inca decisi daca sa mizeze pe uin pilot experimentat sau pe un debutant.

"Vrem un pilot capabil sa il concureze pe Kubica si sa castige puncte. Fie pariem pe experienta, intrebandu-ne cum ar merge o pereche Kubica - Heidfeld, fie facem altfel. Vom decide in curand", a declarat Eric Bullier, noul sef al echipei Renault, in cadrul unui interviu acordat publicatiei franceze Le Figaro.

Heidfeld are de partea sa avantajul experientei, dar si colaborarea buna pe care a avut-o cu Kubica la BMW-Sauber in ultimii ani. Anterior, germanul a declarat ca este increzator in sansele sale de a fi prezent pe grila de start in sezonul 2010 si ca ar putea face un anunt in acest sens in urmatoarele trei saptamani.

Via | Le Figaro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru