Renault decide miercuri viitorul lui Briatore

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Renault va decide miercuri daca Flavio Briatore va ramane la conducerea echipei de Formula 1 in urma scandalului in care este implicat constructorul francez.

Renault a refuzat sa comenteze in mod oficial scandalul in care este implicata in privinta Marelui Premiu al statului Singapore din sezonul trecut, insa o prima reactie va fi anuntata in cursul zilei de miercuri.

Sefii constructorului francez vor decidse astazi daca il vor pastra sau nu in functie pe Flavio Briatore, considerat alaturi de Pat Symonds artizanul strategiei de cursa din Singapore.

In cazul in care va fi concediat, Briatore ar putea absenta de la intrunirea Consiliului Mondial al FIA din 21 septembrie, intrucat italianul nu va mai fi in acel moment angajat al echipei.

In cazul in care Renault isi va sustine nevinovatia in scandalul iscat la Singapore, declaratiile lui Symonds vor fi cruciale pentru stabilirea verdictului, stiut fiind faptul ca directorul departamentului de inginerie al Renault a refuzat pur si simplu sa raspunda la cateva intrebari cheie in timpul interogatoriului la care a fost supus de forul mondial.

CRASHGATE: Citeste aici toate articolele legate de scandalul in care este implicata echipa Renault dupa accidentul lui Nelson Piquet Jr.

din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Via | Daily Telegraph

Comentarii (1)

  • Bye, Bye...!
    Tocmai au fost exclusi din echipa Renault cei doi magari...Briatore si Symonds... Poate scapa si renault cu excluderea cum a scapat McLaren dupa plecarea lui Ron Dennis...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru