Renault demareaza in Spania programul Roadshow 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Renault a anuntat miercuri ca prima etapa din cadrul programului Roadshow 2010 se va desfasura in acest weekend pe circuitul Motorland Aragon din Spania.

Renault a confirmat miercuri ca va continua traditionalul program Roadshow de popularizare a Formulei 1 si in sezonul 2010.

Prima demonstratie de cai putere cu monoposturi de Formula 1 va avea loc in acest weekend in Spania, pe noul circuit Motorland Aragon, pe parcursul rundei inaugurale din sezonul 2010 al competitiei World Series by Renault. Jerome D'Ambrosio, pilotul de rezerva al echipei franceze, va fi responsabil cu intretinerea spectacolului pentru fanii din Spania care vor fi prezenti la eveniment.

Decizia constructorului francez de a demara noua editie Roadshow in Spania este una surprinzatoare, in contextul in care programul are obiectivul principal de a populariza Formula 1 in tarile care nu gazduiesc curse din Marele Circ.

Renault a adus programul Roadshow si in Romania in luna octombrie a anului trecut, cand Romain Grosjean si Lucas di Grassi au oferit o demonstratie de Formula 1 in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Via | Renault

 

Taguri: Renault, Roadshow

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru