Renault, dispusă să-l aştepte pe Kubica până la primul test de F1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.10.2011
Gerard Lopez a dezvăluit că Renault va aştepta primul test al lui Robert Kubica cu un monopost de Formula 1 înainte de a lua o decizie privind linia de piloţi pentru sezonul 2012.

Presa internaţională a speculat recent că Renault intenţionează să mizeze anul viitor pe o linie de piloţi formată din Bruno Senna şi Romain Grosjean, întrucât echipa anglo-franceza ar fi dispusă să renunţe la contractul cu Robert Kubica, aflat în plină perioada de recuperare după accidentul din raliuri.

Gerard Lopez, coproprietarul echipei, a negat însă aceste informaţii, dezvăluind că este pregătit să aştepte primul test al polonezului cu un monopost de Formula 1 înainte de a lua orice decizie privind linia de piloţi.

"Dacă cineva precum Robert Kubica este pe piaţă, atunci sigur că îl vrem. Modelul nostru comercial cere succes pe circuit. Vom analiza situaţia la începutul lui noiembrie. Robert va avea la dispoziţie un monopost de F1 pentru a ne arăta ce poate face. Analiza datelor este în prezent atât de bună încât poţi vedea dacă este apt din punct de vedere fizic să revină", a declarat omul de afaceri luxemburghez pentru publicaţia Auto Motor und Sport.

Kubica nu a concurat în nicio cursă din sezonul 2011, însă Lopez a dezvăluit că polonezul a fost plătit conform contractului.

"În acest an i-am plătit din nou salariul lui Kubica, chiar dacă nu a pilotat pentru noi", a mai precizat el.

Via | F1Times

Taguri: Kubica, Lopez, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru