Renault, interesată de serviciile lui Barrichello pentru 2012?

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.10.2011
Rubens Barriochello l-ar putea înlocui pe Robert Kubica la Renault dacă polonezul nu va fi apt să revină în Formula 1, potrivit publicaţiei Autosport.

Renault este pregătită să aştepte cel puţin până în luna noiembrie un verdict final privind revenirea lui Robert Kubica în Formula 1, însă presa internaţională speculează că echipa anglo-franceză poartă deja negocieri cu mai mulţi piloţi.

Până în prezent, s-a vehiculat că Bruno Senna şi Romain Grosjean sunt principalii favoriţi să-i înlocuiască, însă publicaţia Autosport susţine că ultimul pe listă este Rubens Barrichello. Contractul acestuia cu Williams expiră la sfârşitul acestui sezon, iar echipa britanică încearcă să găsească un pilot care să aducă sponsori. Brazilianul nu a confirmat speculaţiile, însă a admis că negociază cu mai multe echipe.

"Sigur, există alte câteva echipe (n.r - cu care negociez). Mi-ar plăcea să pilotez un monopost rapid şi există anumite echipe care ar avea asta pentru anul viitor", a declarat el.

Totuşi, principala opţiune a lui Barrichello pentru anul viitor rămâne Williams, iar pilotul susţine că reprezintă cea mai bună opţiune chiar şi în concurenţă cu Kimi Raikkonen.

"Nu cred că există altcineva, nici măcar Raikkonen, care să ofere mai mult decât mine.

Williams ştie ce pot oferi. Piloţii tineri pot avea mai mulţi bani, dar li se pot întâmpla lucruri rele în primul tur şi toţi banii se duc pe accidente. Până la urmă, Williams ştie cât de mult entuziasm am încă, chiar dacă pilotez un monopost care nu este competitiv. Ei ştiu cât de multe eforturi am depus la echipă şi cât de mult vreau să pilotez anul viitor. Trebuie doar să aşteptăm şi să vedem ce vor spune la un moment dat", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Cred ca Nico Hulkenberg ar fi adus mai multe puncte si e optiunea mai buna datorita punctelor care se transforma in bani.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru