Renault introduce un update important pentru Nurburgring

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.07.2009
Renault va implementa un update de marime medie pentru Marele Premiu al Germaniei din acest weekend, in incercarea de a imbunatati radical performantele monopostului R29.

Principalul obiectiv al echipei Renault pentru acest sezon este pozitionarea pe locul 3 in clasamentul constructorilor, insa rezultatele de pana acum nu s-au ridicat la nivelul pretentiilor echipei franceze.

De data aceasta, increderea echipei in sporul de performanta este justificat de update-ul major din punct de vedere aerodinamic pe care echipa lui Fernando Alonso il va introduce la Marele Premiu al Germaniei din acest weekend.

"Noi dezvoltari sunt introduse la fiecare cursa si avem un pachet rezonabil pentru Nurburgring, care include o noua versiune pentru aripa fata pe care am evaluat-o la Silverstone. De asemenea, speram sa avem noi invelisuri aerodinamice pentru pneurile spate si o carcasa de motor updatata, pe langa cateva upgrade-uri mecanice", a declarat Pat Symonds, directorul departamentului de inginerie al Renault.

Oficialul echipei franceze si-a exprimat speranta ca Renault va repeta evolutiile din 2008, cand a revenit in forma pe final dupa un debut modest de sezon.

"Suntem intr-o pozitie similara cu cea de anul trecut, cand am spus ca vrem sa terminam sezonul cu a treia masina din punct de vedere al performantelor. Sa realizam acest lucru si in acest an este probabil mai dificil, intrucat plutonul de mijloc este mult mai strans si exista limitari in privinta dezvoltarilor. Dar locul 3 trebuie sa fie in continuare obiectivul nostru, insa este dificil de anticipat unde vom termina sezonul", a mai precizat el.

Via | Autosport

Taguri: Renault, update

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru