Renault l-ar putea concedia pe Piquet Jr.

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 11.07.2009
Nelson Piquet Jr ar putea fi inlocuit la Renault de Romain Grosjean dupa Marele Premiu al Germaniei.
Renault l-ar putea concedia pe Piquet Jr.

Mai multe surse din paddock-ul de la Nurburgring afirma ca Renault intentioneaza sa il concedieze pe Nelson Piquet Jr. dupa Marele Premiu al Germaniei din acest weekend.

Motivele sunt legate de performantele slabe inregistrate de pilotul brazilian in 2009, acesta nereusind sa castige niciun punct in prima jumatate a sezonului.

In cazul in care zvonurile se vor adeveri, principalul favorit pentru inlocuirea lui Piquet Jr. este Romain Grosjean, actualul pilot de rezerva la francezilor si liderul clasamentului in GP2 Series.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • piquet jr
    era de asteptat aceasta manevra .Din pacate este prea tirziu pentru Renault
    0 0
  • Live Antrenamente libere 3
    Puteti urmari live pe acest stream : http://www.justin.tv/oleolep2p6
    0 0
  • Piquet
    in sfarsit!
    0 0
  • NeoGalaxy
    Piquet
    Nu este nici o chestie daca il dau afara si il schimba cu cineva si mai slab. Nu ca Romain este un mare talent sau asa ceva. Are un sezon bun anul acesta dar problema la Renault este masina si nu pilotii. Sau ma rog problemele sunt si masina si pilotii desi masina.... este relamente in dezastru. Renault sunt depasiti doar de BMW care au masina si mai dezastru.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru