Renault lansează noul monopost în 31 ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.01.2011
Renault a confirmat oficial că va lansa noul monopost pentru sezonul 2011 în 31 ianuarie pe circuitul de la Valencia.

Renault a devenit joi ultimă echipa care confirmă planurile privind lansarea monopostului pentru sezonul următor al Formulei 1.

Astfel, noua maşină care va fi pilotată de Robert Kubica şi Vitaly Petrov va fi prezentată pentru prima oară în 31 ianuarie pe circuitul de la Valencia, cu numai o zi înainte de începerea primei sesiuni de teste din această iarnă. De asemenea, echipa de la Enstone a confirmat pe reţeaua de socializare Twitter că va continua tradiţia în privinţa numelui monopostului, cel pentru sezonul 2011 urmând să poarte indicativul R31.

Anunţul făcut joi de Renault vine la numai o zi după ce francezii au confirmat că vor prezenta noile culori negru şi auriu ale echipei în cadrul Autosport International Show ce va avea loc în localitatea engleză Birmingham în 13 ianuarie.

Tot pe 31 ianuarie se va lansa şi monopostul pentru sezonul 2011 al celor de la Sauber F1 Team, anticipându-se ca şi alte echipe vor opta pentru aceeaşi zi de prezentare.

Via | Renault

Comentarii (1)

  • chris01
    lansari monoposturi F1
    Servus Daniel,
    in masura oficializarii lansarii monoposturilor din F1, ar fi excelent sa avem un calendar al acestor lansari zic eu.
    multam fain.
    17 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru