Renault: "Managerul lui Kubica a aprobat comunicatul de presă"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.11.2011
Renault este surprinsă de ultimele acuzaţii formulate de managerul lui Robert Kubica şi susţine că declaraţiile polonezului din comunicatul de presă au fost aprobate de acesta.

Robert Kubica şi Renault au intrat într-un conflict verbal la finalul acestei săptămâni, pe tema unui anunţ făcut de echipa anglo-franceză în care polonezul era citat spunând că nu va putea reveni în Formula 1 la începutul sezonului 2012.

Daniele Morelli, managerul pilotului, a acuzat Renault de declaraţii false, afirmând că speră ca revenirea lui Kubica să aibă loc în luna martie şi că înţelegerea dintre cele două părţi expiră în decembrie, şi nu la finalul anului viitor.

Eric Boullier, şeful Renault, s-a arăt însă surprins de reacţia lui Morelli şi susţine că întregul comunicat de presă a fost aprobat în prealabil de acesta.

"Pentru că era evident că Robert Kubica nu putea începe sezonul cu noi anul viitor, am convenit cu Morelli să transmitem un comunicat pentru a informa oamenii despre ce se întâmplă. A aprobat comunicatul, aşa că totul a fost bine. L-a aprobat, iar acum este supărat pentru... sincer să fiu, nu ştiu pentru ce.

Nu vreau să comentez mai mult pentru că este o pierdere de vreme", a declarat francezul.

Presa internaţională speculează că Ferrari încearcă să-l atragă la echipă pe Kubica pentru sezonul 2013, însă Renault speră să-l convingă pe polonez să rămână la Enstone şi i-a pregătit deja mai multe monoposturi din competiţiile inferioare pe care să le testeze când va fi pregătit.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru